Länk kopierad!

Visningar

sön 29 jan 11:00 - 11:30
Varmt välkommen på visning!
OBS enbart bokade sällskap, boka via mail eller på vår hemsida.

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 795 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Olaus Martinis väg 4, Tessin, Nyköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
103 kvm
Avgift
4 960 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk fyrarummare med två balkonger, burspråk och hög standard

Varmt välkomna till Olaus Martinis väg 4 och 103 välskötta och fräscha kvadratmeter. Här erbjuds en ytterst trivsam fyrarummare med stor balkong, burspråk och härlig planlösning. Ni välkomnas in i en ljus och luftig hall av god storlek, vidare finns två av lägenhetens sovrum som tack vare sin placering hålls borta från de sociala ytorna. In mot lägenheten når ni det rymliga vardagsrummet. Här finns en av lägenhetens två balkonger, ett fint burspråk och en rad med fönster som ger ett genomgående naturligt ljus, ett vardagsrum utöver det vanliga där sociala sammankomster känns som en naturlig del av vardagen. Köket är utrustat med allt som önskas och har bra med bänkyta, här finns även plats för ett matbord. Gömt bakom köket hittar ni lägenhetens sista sovrum, här finns en stor klädkammare och en avskildhet som gynnar privatlivet. I anslutning till hallen finns lägenhetens två toaletter, den ena av större storlek, utrustad med dusch, tvättmaskin, torktumlare, wc och tvättställ med kommod. Den andra av karaktär gästtoalett med wc och tvättställ. I hela lägenheten är det ett enhetligt ekparkettgolv. En genomgående trevlig och fräsch bostad som måste upplevas, här erbjuds lyxen att bo i en lägenhet med våningskänsla!
Ett problemfritt boende anno 2017 med en förening som jobbar aktivt för att förbättra boendet för sina medlemmar, bland annat installerades solceller och laddboxar 2022.

Välkommen till ett mysigt retrokvarter där du får ett kvalitetsboende till mycket bra pris. Kv Bläckhornet ligger med ett lugnt läge nära den fantastiska skärgården och Nyköpings hamn/marina med dess utbud av restauranger och nöjen. Några minuter bort finns kulturen, caféerna och shoppingen i centrum. Här bor du bekvämt och underhållsfritt i hus med hiss och en väldigt mysig innergård! Närhet till Rosvalla, sport och eventcenter.

Rumsbeskrivning

HALL: Golv av ekparkett. Innanför tamburdörr klinker. Målade väggar. kapphylla. Högskåp enligt ritning.

KÖK: Golv av ekparkett. Målade väggar. Utrustning: spishäll, köksfläkt, kyl i fullhöjd, frys i fullhöjd, diskmaskin, inbyggnadsugn och micro i högskåp. Rostfritt diskbänksbeslag. Stänkskydd av kakel. Utdragslådor vid häll och bänkskivor i laminat. Fönsterbänk i natursten. Skåpsluckor från Vedum, vitvaror från Electrolux.

VARDAGSRSUM: Golv av ekparkett. Väggar målade, fönsterbänk i natursten.

SOVRUM: Golv av ekparkett. Målade väggar. Fönsterbänk i natursten. Garderober och linneskåp enligt ritning.

BADRUM: Golv av klinker, eldriven komfortgolvvärme. Väggar vitt kakel. Tak målat. Utrustning: toalett, tvättställ med kommod, dusch med draperiskena, tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva och överskåp. Badrumsskåp med belysning, eluttag på vägg.

SEPARAT WC: Golv av klinker, Väggar kakel. Vitt kakel vid handfatet. Tak målat. Toalett och tvättställ. Badrumsskåp med belysning, eluttag på vägg.

KLÄDKAMMARE: Golv av ekparkett. Målade väggar, extra garderob och hyllsystem

Dokument (pdf)

Planlösningar Bläckhornet 2 Stadgar 2021, Bolagsverket Bläckhornet 2 - Årsredovisning 2021-12-31 SIGNERAD Energideklaration underlag för drift Frågelista

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 795 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

103 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Olaus Martinis väg 4

Ort

Nyköping

Kommun

Nyköping

Lägenhetsnummer BRF

300980001-0063

Våningsplan

2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Bläckhornet 2

Organisationsnummer

769621-7095

Allmän information

Hushållselen debiteras separat.
Vatten debiteras separat.

Brf bildades

2015

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Laddbox och solceller installerades 2022

Antal lägenheter

40

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 960 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kabel-TV
I avgiften ingår värme, basutbud TV och underhåll, vatten och hushållsel debiteras separat.

Avgiftsförändringar

En höjning av avgiften om 8% kommer att tillämpas 2023-01-01

Andelstal

3,03829

Andel av månadsavgift

3,03839

Andel av BRF nettoskuldsättning

1 006 400 SEK

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

493 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

1 035 SEK/månad

Försäkringskostnad

163 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 198 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Varje lägenhet har tillgång till 1 parkeringsplats med laddbox för elbil. Kostnad för parkering 200 kr/mån, kostnad för laddbox abonnemang från 39kr/mån exkl elförbrukning.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta