Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 625 000 SEK / Utgångspris
Adress
Gesällgatan 9B, Huskvarna - Centrum, Huskvarna
Typ
Bostadsrätt
KVM
52 kvm
Avgift
2 496 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig tvåa med inglasad balkong i centrala Huskvarna!

Välkomna till Gesällgatan 9b i centrala Huskvarna. På våning 2/3 förmedlas nu denna stilfulla tvåa med en inglasad balkong i soligt söderläge. Bostaden har en utmärkt planlösning och en fantastiskt takhöjd vilket ger den en trevlig rymd och öppenhet tack vare att man valt att öppna upp mellan kök och vardagsrum. Sovrummet ligger väl avgränsat och erbjuder rikligt med förvaringsmöjligheter via garderober med skjutdörrar. Badrummet håller även det hög standard och ligger i anslutning till hallen. Välkomna hem till en högklassig lägenhet i centrala Huskvarna!

Gesällgatan 9B ligger centralt beläget med bara några hundra meter till självaste centrum. Huskvarna centrum erbjuder ett rikligt restaurang utbud samt shopping. Här finner man även en större vårdcentral och Huskvarna idrottshus där de flesta idrotter utövas. Kommunikation är god in till Jönköping city. Restiden till Högskolan är cirka 20 minuter med buss, med flera avgångar i timmen i båda riktningarna. För bilpendlaren nås E4an på bara någon minut. Vill man känna lugnet med naturen rekommenderas mjölkafållan, ett större parkområde också det bara några hundra meter bort.

Bostaden är en kommande försäljning kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Rumsbeskrivning

Vardagsrum

Bostadens centrum med öppen planlösning mot köket. Här möblerar man enkelt efter eget tycke. Entrén mot den soliga balkongen finner man här. Ljusa väggar och ett mörkt laminatgolv.

KÖK

Ljust och trevligt kök i nyare slag i ljusa trevliga nyanser. Gott om förvaringsmöjligheter.
Kök utrustat med:
-Kyl/frys
-Ugn
-Mikro
-Ugn
-Häll
Diskho.

Sovrum

Rymligt sovrum med gott om plats för större säng. Inbyggda garderober med skjutdörrar. Vita väggar och mörkare laminatgolv.

Badrum

Helkaklat badrum i tidlösa färger. Duschen erbjuder takdusch samt slang. Spegeln är digital och har ett inbyggt ljus system.

Badrum utrustat med:
-Dusch
-WC
-Handfat med kommod.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 625 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

52 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Gesällgatan 9B

Ort

Huskvarna

Kommun

Jönköping

Våningsplan

2 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kungsholm

Organisationsnummer

726000-0968

Allmän information

Föreningen Brf Kungsholms fastighet Stansen 8 är belägen på Gesällgatan 9 A-C och består av 24 lägenheter och 1 lokal. Föreningen är mycket solid och välskött.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-tv via Tele2 ingår i månadsavgiften.
Bredband tecknas separat. Öppen fiber via Wetternet.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning via fjärrvärme och ventilation är Självdrag.

Utförda renoveringar

Stora renoveringar så som takrenovering, stamrenovering, fiber, inglasning av balkonger samt dränering är genomförda.

Antal lägenheter

24

Byggnader

Byggår

1946

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 496 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, IPTV

Avgiftsförändringar

Avgiften kommer att höjas med 52kr fr.o.m 1/7 2023

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

150kr/mån.
8st parkeringsplatser. Separat kö.

Energideklaration

Energiprestanda, primärenergital

80 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy