Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Västmannagatan 25, Vasastaden, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
43 kvm
Avgift
3 014 SEK / mån
Rum
2 rum

Nyligen producerad tvåa (55+ boende) i Vasastaden med inglasad balkong.

Har du väntat på det perfekta 55+ boendet med närhet till allt? Nu har du chansen till en bostad som sällan saluförs! Här välkomnas du in i en nyligen nyproducerad tvåa från 2022 på tredje våningen i populära Vasastaden med närhet till allt! Bostaden erbjuder 43 väldisponerade kvadratmeter som samspelar med modern funktion på bästa sätt. Njut av den inglasade och mysiga balkongen med lättmöblerade ytor och kvällssol.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en praktisk och inbjudande hall med inbyggda garderober, bra förvaring och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett inbjudande sovrum med garderob, klädkammare och plats för dubbelsäng. Köket är modernt, stilrent och socialt med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Det lättmöblerade, öppna och sociala vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, dusch, duschvägg, handfat, kommod och tvättmaskin.

Från vardagsrummet kan du kliva ut på den inglasade och mysiga balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds lättmöblerade ytor, plats för dina växter att trivas och kvällssol.

Bonum BRF Sundemans Backe är en nybildad förening med en härlig gemenskap, god sammanhållning och låga avgifter som bland annat erbjuder gemensamma promenader varje vecka, gymnastik i föreningens gemensamhetslokal, bridge spelande, bokcirkel och boul på sommaren. I närheten har du matbutiker, vårdcentral, servicehus som erbjuder billiga luncher med hemkörning, kommunikationer och närhet till Djäkneberget. Här har du chansen att träffa nya vänner och få en värdefull vardag.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy