Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Astrakangatan 100, bv (02/1001), Hässelby Gård, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
66 kvm
Avgift
4 275 SEK / mån
Rum
3 rum

Välkomna till denna mycket hemtrevliga och väldisponerade trea om 66 kvm i populära Brf Konsolen! Här bor ni med ett utmärkt läge med närhet till promenadstråk, grönska och bra utbud av kommunikationer runt hörnet. Bostaden omsluts av en magnifik uteplats som gör att radhuskänslan blir påtaglig. Genomgående och välplanerad planlösning med ljusinsläpp från två väderstreck vilket skapar ett fint ljusflöde samt en härlig atmosfär - här kommer ni att trivas! Välkomna att stiga på!

Vi kliver in i den välkomnande entréhallen och slås direkt av den härliga hemmakänslan som genomsyrar hela lägenheten. Här finns gott om plats för era ytterkläder på hatthyllan och era skor på skohyllan. Några kliv in hittar vi bostadens stilrena och trivsamma kök. Här är det enkelt att laga mat och vara social med vänner och familj i ett rum som är välplanerat och genomtänkt. Möblera med matbord för 4-6 personer och njut av ljuset som strålar in genom det stora fönsterpartiet samt utgången till uteplatsen som innehar flera olika möjligheter för möblemang.

Intill entréhallen hittar vi bostadens rymliga badrum med allt som efterfrågas. Stilrent inrett med vita kakelplattor på väggarna och mörk matta på golvet. Bostadens två sovrum är placerade på varsin sida av köket. Vi börjar med det harmoniska och ljusa master bedroom som erbjuder plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. Det mindre sovrummet lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett hemmakontor eller en walk-in closet? Låt fantasin flöda och skapa ert egna drömboende!

Till sist har vi bostadens naturliga samlingspunkt - vardagsrummet som badar i solljus från det stora fönsterpartiet och utgången till uteplatsen. Det här är verkligen ett rum som ni kommer vilja spendera många timmar i tillsammans med familj och vänner. Varför inte bjuda in vännerna på en god middag och avsluta kvällen med roligt sällskapsspel i den sköna soffgruppen ute på uteplatsen? Vardagsrummet erbjuder flera olika alternativ för möblemang med soffgrupp, tillhörande soffbord och media-möbel. Det här är en bostad ni inte får missa! Välkomna hem!

BRF Konsolen är en äkta bostadsrättsförening och består av 57 lägenheter, varav 52 st är upplåtna med bostadsrätt och 5 st med hyresrätt, fördelat på två byggnader med adresserna Astrakangatan 98-104. Föreningen förfogar över totalt 39 parkeringsplatser, varav 28 med el-stople (300 kr/månad) och 11 utan el-stople (200 kr/månad). Goda kommunikationer, gröna linjen tar dig till Stockholm city på ca 30 min. Busshållsplatserna Astrakangatan och Lövstavägen ligger ett stenkast bort och området trafikeras av busslinjer som tar dig bland annat till Spånga C och pendeltåget samt Jakobergs C och Solna C. Gångavstånd till Mälaren med många fina badställen som Malteholmsbadet, Kaananbadet och Lövstabadet.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för frågor om bostaden, föreningen och området - Martin Panjaki, 076-640 50 01!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy