Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sjödalsvägen 26, Centrala Huddinge, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
146 kvm
Avgift
8 783 SEK / mån
Rum
5 rum

Topprenoverad etage-5:a med magiskt solläge!

Nu har jag möjligheten att få presentera denna unika lägenhet i centrala Huddinge med ett högt och oslagbart gavelläge på en av Huddinges absolut bästa adresser.

På Sjödalsvägen 26 ligger denna ombyggda och nyrenoverade 5:a i två plan med ett helt fantastiskt bra centrumläge. Lägenheten ligger högst upp i huset och har en magisk takterrass i absolut bästa solläge.

Hela lägenheten har genomgått omfattande renovering och är i bästa skick på såväl entréplan som ovanplan . Planlösningen är modernt planerad med en luftig och öppen yta på bägge plan. I och med dem öppna ytorna så har lägenheten ett helt fantastisk ljusinsläpp i varje rum. Vidare så finner ni det stilrena köket som renoverades 2021 och erbjuder integrerade vitvaror och bekvämligheter som stora arbetsytor och diskmaskin. Mellan kök och vardagsrum ryms den stora och sociala matplatsen, perfekt för den som gillar att avnjuta trevliga middagar med familj eller en större skara vänner. Materialvalen är stilrena och tilltalande genom hela bostaden. I anslutning till köket/matplatsen ligger den stor terrassen med stort T, som i princip har sol hela dagen. På terrassen finns även ett inglasat uterum som kan nyttjas året runt. Ovanplan erbjuder två bra sovrum, ett nyrenoverat badrum samt en öppen och trevlig allrumsdel. Ovanplan har även en egen tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp samt ett rymligt förråd med bra förvaringsmöjligheter.

Medlemmarna i Brf Paradiset har även möjligheten att nyttja föreningens egna pool, relaxrum, gym. I övrigt så anordnas det ett flertalet trevliga tillställningar för medlemmarna under året.

Sammanfattningsvis en enastående lägenhet i toppskick med närhet till all service som du kan önska samt väl fungerande kommunikationer i form av både buss och pendeltåg.

Ta chansen till ditt nya drömhem redan idag - Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy