Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Limhamns stationsväg 31B, Limhamn Sjöstad, Limhamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
107 kvm
Avgift
7 005 SEK / mån
Rum
5 rum

Underbar havsnära femma med stor balkong och havsutsikt i Limhamns Sjöstad!

Varmt välkomna till Limhamns stationsväg 31B och denna harmoniska femma med egen ingång samt generös balkong om 14 kvm i bästa solläge med havsutsikt. Bostaden är belägen på andra våningen och bjuder på fint ljusinsläpp och en härlig utsikt mot kajkant & Öresund, ett hem i absolut toppskick som utstrålar kvalité i dansk design. Här finns ljust parkettgolv, påkostat kvalitetskök från HTH och stilrent badrum samt gäst-wc med dusch. Ytan är perfekt planerad och bjuder på ett trevligt samspel mellan kök och vardagsrum, fyra mysiga och generösa sovrum. Det största sovrummet har havsutsikt och erbjuder fina förvaringsmöjligheter med skjutdörrsparti. Njut av härliga morgon- och kvällsdopp, eller varför inte en skön promenad längs Limhamnsfältet. Ett drömboende att längta hem till varje dag!

Rumsbeskrivning

Entré: Vitpigmenterad ekparkett, 3-stav samt bambufibermatta. Vita väggar. Skjutdörrsgarderob.

Kök: Vitpigmenterad ekparkett, 3-stav, vita väggar
Skåpsinredning från HTH i vitt med bänkskiva i kompaktlaminat, rostfri diskho (underlimmad), köksfläkt, kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll samt inbyggnadsugn och inbyggd mikro. Maskinpark från Siemens förutom fläkt som är från LGG och diskmaskin från Samsung.

Vardagsrum: Vitpigmenterad ekparkett, 3-stav, vita väggar. Utgång till den stora balkongen och här finns även fransk balkong.

Master bedroom: Vitpigmenterad ekparkett, 3-stav, vita väggar, skjutdörrsgarderob. Utsikt mot havet och kajkanten.

Sovrum 2: Vitpigmenterad ekparkett, 3-stav, vita väggar.

Sovrum 3: Vitpigmenterad ekparkett, 3-stav, vita väggar.

Sovrum 4: Vitpigmenterad ekparkett, 3-stav, vita väggar.

WC/dusch/tvätt: Sandbeige stora klinkers på golv och sandbeige granitkeramik på väggarna i duschutrymmet. Vägghängd WC-stol, handfat. Takduschpaket med rund takdusch. Duschvägg klarglas och golvränna vid vägg. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Väggskåp vid tvätt från HTH, vita luckor. Golvvärme.

Gäst-wc/dusch: Sandbeige stora klinkers på golv och sandbeige granitkeramik på väggarna i duschutrymmet) och vita väggar. Vägghängd WC-stol, handfat.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Babord Ekonomisk Plan Brf Babord på Limhamn Stadgar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Boarea

107 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Limhamns stationsväg 31B

Ort

Limhamn

Kommun

Malmö

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Till bostaden hör ett förråd.

Lägenhetsnummer BRF

P41104

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Babord på Limhamn

Organisationsnummer

769634-6597

Allmän information

Brf Babord på Limhamn är en äkta bostadsrättsförening som består av två flerbostadshus med 47 lägenheter och 7 gathus, samtliga upplåtna med bostadsrätt samt ett garage och en lokal, allt på fastigheten Malmö Babord 1 som föreningen äger. Adresserna är Limhamns stationsväg 27, 29, 31 A-B, 33 A-G, 35, 37, 39. Föreningen bildades 2017, bostäderna stod klara för inflyttning i juni 2022.

EKONOMI
Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (525 kr år 2023)
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar denna avgift (1 313 kr år 2023).

Planerad avgiftshöjning om 17% från 2023-01-01 (kontrollerad 2022-12-13).

Föreningen har gemensam el vilket schablondebiteras och regleras efter faktisk förbrukning. Även varmvattenförbrukning schablondebiteras och regleras i efterhand.

UNDERHÅLL OCH RENOVERING
Inget större, pågående eller planerat underhåll finns då det är nyproduktion.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Bokningsbar gemensamhetslokal utrustad med dubbelsäng och bäddsoffa för 2 personer, soffa, soffbord, matbord, konferensbord, 18 stolar. Pentry med micro, kylskåp, kaffebryggare och vattenkokare (ej kokplatta eller diskmaskin). Porslin, glas och bestick för 12 personer. Dusch och wc. Kostnad 400 kr/dygn.
Parkering för barnvagn och rullstol finns i anslutning till varje trapphus. Ca 140 st cykelparkeringsplatser varav ca 90 st i källare.
Till varje lägenhet hör ett förråd i källaren förutom radhusen som har förrådet utanför entrén. Förråden är ca 2-4 kvm stora.
Alla medlemmar i Brf Babord kommer ges möjlighet att använda sig av en egen cykelpools ellådcyklar.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen har tecknat avtal för bredband och TV med Sydantenn som gäller för samtliga lägenheter. Bredbandet är på 1000/1000 Mbit/s. Obligatoriskt tillägg om 225 kr/mån.

GARAGE OCH PARKERING
Det finns 24 parkeringsplatser i garaget. Brf Babord på Limhamn hyr ut garageplatserna till ALFA Parkering AB som i sin tur hyr ut till medlemmarna.
10 av de 24 parkeringsplatserna har laddboxar installerade. Laddboxarna är bostadsrättsföreningens egendom och ni hyr laddboxen direkt av bostadsrättsföreningen. Er elförbrukning för laddning av er elbil debiteras av bostadsrättsföreningen. Det finns två MC-platser i garaget och de två platserna administreras också via ALFA Parkering AB. ALFA Parkering har reserverat 10 parkeringsplatser för föreningens medlemmar på fastigheten Cementen 15. Kösystem tillämpas för samtliga platser.
Garageplats 960 kr ex moms
Garage laddplats 960 kr ex moms + 250kr per månad för laddbox och förbrukning debiteras och utgår enligt mätare.
Uteparkering 380 kr ex moms
Garageplats MC 360 kr ex moms

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg tillkommer som ett obligatoriskt tillägg om 25 kr/mån.

KONTAKT
Hemsida: www.brfbabord.se
Mail: brfbabord.styrelsen@gmail.com

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lokaler

1

Antal lägenheter

54

Ekonomi

Månadsavgift

7 005 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kallvatten

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 225 kr/mån avseende bredband och kabel-tv samt 25 kr/mån avseende bostadsrättstillägg.

Avgiftsförändringar

Månadsavgift om 7 005 kr/mån inkluderar avgiftshöjningen för 2023.

Andelstal

2,177%

Andel av månadsavgift

2,177%

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy