Länk kopierad!

Visningar

sön 26 mar 11:00 - 11:30
Välkomna på visning!
mån 27 mar 18:15 - 18:45
Välkomna på visning!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Tisdagsvägen 14, Hökarängen - Farsta, Farsta
Typ
Bostadsrätt
KVM
35 kvm
Avgift
2 327 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

1:a med stort loft- Otrolig takhöjd- Optimalt planerad - Solig Balkong

Optimalt planerad lägenhet med stort loft så man får funktionen av en 2:a!

Välkomna till denna underbara lägenhet som är perfekt planerad med smart och praktiskt loft samt en enorm takhöjd om ca 6 meter. Tack vare loftet, som har full ståhjöd, får man funktionen av 2:a. Balkong i söderläge med sol hela dagen mot naturen. Lägenheten är belägen högst upp i huset vilket bjuder på ytterligare ljus och rymd.

Genomgående ekparkett i hela bostaden och målade väggar. Modernt kök med fina materialval från Vedum inrett med vita släta köksluckor, bänkskiva i laminat samt vitt väggkakel. Köket är fullutrustat med kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och mikrovågsugn.

Badrummet har vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Här finns även wc, duschvägg i klarglas med stång, handfat samt spegelskåp med belysning. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden finns ett separat källarförråd. Föreningen äger marken.

I Hökarängen bor man både centralt och nära naturen. Nära till tunnelbanan ca 5 minuters promenad till T-bana Hökarängen som tar dig till Söder på 13 minuter. I Hökarängens centrum finns ett brett utbud. Här finns både mataffär, populära Konditorn och Bagarn samt il Contadino plus många fler restauranger, vårdcentral, apotek samt ett flertal andra butiker. Sedan ligger Farsta Centrum bara drygt 10 minuters promenad bort. I Farsta Centrum finns allt som ni kan tänkas behöva, se farstacentrum.se för utbud och öppettider.

Rumsbeskrivning

HALL
Hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Vidare så finns det två garderober, ett städskåp samt linneskåp. Från hallen når man bostadens helkaklade badrum. Parkettgolv i hallen.

BADRUM
Detta är utrustat med dusch med duschvägg, spegel, handfat med kommod, wc samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsyta ovan.

RUM
Vardagsrummet har en otrolig rymd tack vare takhöjden som är ca 6 meter! Här finns ett fullt utrustat kök med med induktionshäll, fläkt, ugn, mikro, ugn samt kyl/frys. Det finns även plats för både soffa och matplats invid det stora fönstret. Trappa till loftet med praktisk och väldigt snygg förvaring under. På LOFTET finns det gott om plats för sängen och en garderob med skjutdörrar. Härligt takfönster släpper in ljus och skapar ännu mera rymd.

Från rummet når bostadens generösa balkong.

BALKONG
Stor härlig balkong med sol nästan hela dagen. Ligger mot grönskande natur i söder. På balkongen finns plats för både utemöbler och planteringslådor.

Ett förråd tillhör lägenheten.

Dokument (pdf)

Planlösningar stadgar energideklaration årsredovisning

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1.5

Boarea (BOA)

35 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Tisdagsvägen 14

Ort

Farsta

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

10648-32-1302

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Tetris

Organisationsnummer

769635-8915

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningen består av 45 st 1 rum och kök ca 27 kvm
26 st 2 rum och kök ca 50?52 kvm
9 st 4 rum och kök ca 78 kvm
15 st 1 rum och kök plus loft ca 35 kvm
5 st 2 rum och kök plus loft ca 76 kvm

TV OCH BREDBAND
Öppen fiber är indragen i fastigheterna.

BYGGNADSÅR
2020

ÖVRIGT
Föreningen äger marken.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 100

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Förråd finns i källaren. Det finns även ett gym till föreningens medlemmar.

Antal lägenheter

100

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 327 SEK/månad

Andelstal

0,8881

Andel av månadsavgift

0,008881

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

27 st garageplatser (f.n kö 2020-10-26)
3 st p-platser utomhus (f.n kö 2020-10-26)

Beskrivning

Övrigt

OMRÅDET

Hökarängen ligger knappt 20 minuter med t-banan från city och endast 1 km från välsorterade Farsta Centrum med 150 butiker. Hökarängens stadsplanering är speciell, där arkitekturen har kretsat kring grannskap och centrumbildning. Här finns t ex landets första gågata. Centrumanläggningen utformades av arkitekt David Helldén, som senare var en av upphovsmännen till Sergelgatan vid Hötorget. Hökarängens Centrum får idag ses som ett litet närcentrum med det nödvändigaste inom räckhåll.
Den charmiga 50-talsstilen är bevarad med bland annat tidstypiska neonskyltar.
Hökarängen får betecknas som ett grönt och skönt ställe. I närbelägna Fagersjöskogen kan man plocka bär och svamp och runt sjön Magelungen finns fina bad och promenadstråk. På andra sidan Nynäsvägen ligger Drevviken med bland annat Hökarängsbadet och bra möjligheter till rekreation. Några minuter från lägenheten finns en belyst löparslinga i Fagersjöskogen. Slingan är 3 km lång och det finns ett utegym i anslutning till spåret.
För barnen finns en mycket uppskattad parklek i området - Starrmyrans parklek och stall. Där finns det hästar, getter, kaniner, marsvin, höns och katter. Stallet är även öppet på helger och möjlighet finns till ponnyridning.
I närområdet finns ett flertal skolor och förskolor, för vidare information se www.stockholm.se

KOMMUNIKATIONER
Ca 7-8 minuters promenad från lägenheten finns tunnelbanestationen Hökarängen som tar dig till T-centralen på ca 20 minuter och till Farsta centrum på ca 2 minuter. Vid Hökarängens centrum trafikerar buss 172, 173, 182 och nattbuss 193 och ett par hundra meter från lägenheten går buss 167.

FARSTA CENTRUM
Farsta Centrum invigdes 1960 och blev snabbt ett av Stockholms ledande köpcentrum. Etableringen väckte stor uppståndelse både i Sverige och utomlands och Farsta Centrum blev snart ett uppskattat utflyktsmål. Efter ombyggnader är centrumet numera ett av Stockholms största köpcentrum med över 150 butiker. Här finns allt man kan tänkas behöva som klädbutiker, restauranger, apotek, bank, gym och bibliotek m.m.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl