Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hälleflundregatan 48, VÄSTRA FRÖLUNDA
Typ
Bostadsrätt
KVM
63 kvm
Avgift
4 123 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor tilltalande 2:a med två balkonger!

Varmt välkomna till Hälleflundregatan 48! Här bor du i ett attraktivt område med havet runtom dig. Stig in i den väl tilltagna tvåan om 63 kvadratmeter på våning 1 med väldisponerade ytor som samspelar med modern funktion på bästa sätt. Tidlöst kök och vitvaror från siemens. Öppen, social planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier som ger en stor och luftig känsla som genomsyrar hela lägenheten! Stor balkong i västerläge samt ytterligare en balkong i sovrummet med utsikt mot innergården.

På Hälleflundregatan har du badrocksavstånd till Fiskebäcks badplats med klippor, flytbrygga och utomhusdusch. En ramp för windsurfare som är en mycket populär aktivitet under blåsiga dagar. Med buss, bil eller varför inte en cykeltur kan du ta dig enkelt till Frölunda Torg som erbjuder stort utbud för shopping med över 200 butiker. I närheten finner du Påvelunds Centrum och Käringberget med matbutiker, apotek och fiskhandlare m.m. Träningsanläggningar, vårdcentraler, grundskolor och BVC finns också inom bekvämt avstånd.

För mer information varmt välkomna att kontakta mäklaren!

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2

Boarea (BOA)

63 kvm

Gatuadress

Hälleflundregatan 48

Ort

VÄSTRA FRÖLUNDA

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

1001

Våningsplan

1

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Fiskebäcks Udde

Organisationsnummer

769621-6972

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 123 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, Bredbandm TV inkl Ownit Play

Andelstal

0,0171400%

Andel av månadsavgift

1,72329%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

200 SEK/månad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

550 SEK/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy