Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sikvägen 5, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
80 kvm
Avgift
4 574 SEK / mån
Rum
3 rum

Renoverad & smakfull 3 rok i populära brf Siken!

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Välkommen till Sikvägen 5 och denna välplanerade lägenhet om 80 kvm belägen på våning 6. Den välplanerade bostaden är trevligt renoverad i ljusa toner där varje val är noga genomtänkt för att passa paret såväl som familjen. Belägen i ett högt och ogenerat läge med fönster i två väderstreck erhåller du ett ljust och luftigt hem med en inglasad balkong i ett härligt söderläge som bjuder sol under hela dagen.
Här kan du flytta in och trivas från första stund och bo precis intill Tyresö centrum med all dess bekvämligheter.

- Renoverat badrum år 2022.
- Högt upp i huset, 6:e våningen.
- Stenkast från Tyresö Centrum med all dess service.
- Populär förening med goda faciliteter och mycket bra ekonomi samt fördelaktig avgift.
- Goda kommunikationer till Gullmarsplan, Stockholms C, Nacka och Haninge.

När vi kommer in i bostaden möts vi direkt av en välkomnande och hemtrevlig hall med goda förvaringsmöjligheter genom garderob samt hatthylla. I anslutning till hallen nås det nyrenoverade och mycket stilrena badrummet från år 2022. Det helkaklade badrummet erbjuder dusch, tvättmaskin, wc, handfat samt spegelskåp.

Vidare finner vi det rymliga arbetsköket med snickerier i vitt och där goda arbetsytor samt gott om förvaring genom skåp och lådor är påtalande. I anslutning till köket finns en trevlig matplats för det stora sällskapet. Här har många boende i området byggt ett sovrum för att nyttja som en 4 rok. Intill köket finner vi det generösa vardagsrummet där rymden bidrar till såväl flexibel möblering samt erbjuder ett socialt rum för det stora sällskapet. Från detta rum når man den inglasade balkongen belägen i ett härligt söderläge med sol under större delen av dagen!

I lägenhetens ena del finner vi två sovrum, båda i bra storlek där en dubbelsäng samt övrigt möblemang så som nattduksbord, skrivbord och garderob ryms. För ytterligare förvaring finns en klädkammare att tillgå i anslutning till sovrummen.

OMRÅDET OCH FÖRENINGEN:
Brf. Siken är en trygg och välmående förening tack vare dess trygga storlek, låga skuldsättning och mycket goda ekonomi och flertalet uppskattade faciliteter så som samlingslokal, övernattningslägenhet, stor tvättstuga, bibliotek, boulebana, källsortering och grovsoprum.
Området erbjuder flertalet skolor, fina promenadstråk, lummiga innergårdar, fotbollsplan och mycket goda kommunikationer från Tyresö C. Här färdas du enkelt med goda förbindelser mot hela Tyresö kommun, Handen, Nacka, Gullmarsplan samt direktbussar mot Stockholm C under pendlingstider. Ta med dina klubbor till den närliggande 18-hålsbanan på Tyresö Golfklubb, spela padel, tennis och andra racketsporter i den närliggande rackethallen, eller varför inte besöka Tyresö Aquarena. Med flera idrottsanläggningar och närhet till centrum såväl som skärgård har man ett perfekt läge för barnfamiljen.

För föreningens seniorer har även möjligheten att gå med i pensionärsföreningen Fiskarna som tillhandahåller flertalet aktiviteter så som kräftskivor, grillkvällar och bouleturneringar.
Ett boende som ger paret, barnfamiljen och seniorer en trygghet, otrolig bekvämlighet, fenomenal kommunikation och närhet till allt.

VÄLKOMMEN HEM!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy