Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Studievägen 5, Häggvik, Sollentuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
80 kvm
Avgift
4 581 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Varmt välkommen till en härlig 3,5a högst upp i huset med inglasad balkong i söderläge!

Välkommen till en trivsam, ljus och mycket välplanerad 3,5a högst upp i huset i centrala Häggvik. På en totalyta om 80 kvadratmeter inrymmer denna lägenhet ett nyrenoverat, stilrent kök med härligt ljusinsläpp via två fönster och plats för matbord. Här finns också ett rymligt, ljust vardagsrum, ett badrum, två bra sovrum och ett extrarum som idag används som ett sovrum men som också passar perfekt som hemmakontor eller gästrum. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen med hög mysfaktor i söderläge.
Vardagsrummet, ett av sovrummen och extrarummet har det vackra originalgolvet, parkett i fint mönster, intakt. I kök, hall och ena sovrummet är det ett fräscht vitmålat ekgolv. Det finns gott om förvaring i lägenheten. Det finns platsbyggda garderober, en klädkammare och ytterligare garderober med spegelvägg i den rymliga hallen. Badrummet renoverades 2008 i samband med stambyte då föreningen renoverade alla lägenheters badrum.
Med den stora inbjudande gården, med både lekplats och fria ytor passar lägenheten perfekt för den lilla barnfamiljen. Från köksfönstren har man bra uppsyn över gården. Det finns också ett barnvagnsrum i direkt anslutning till entréporten. Lägenheten är också ett perfekt boende för dem som snabbt vill kunna ta sig in till Stockholms city för arbete och nöje. Till Odenplan tar det 17 min med pendeltåget.
Brf folkungarna är en stor och stabil förening med 180 bostäder samt 7 lokaler, varav en är en uthyrningslokal med firma Grossboms kläder. Det finns bland annat bastu, gym, hobbylokal (snickeboa) och pingisrum. Det finns också en samlingslokal som även hyrs ut för övernattning till föreningens medlemmar.
Föreningens två stora gårdar är mycket välskötta och prunkar av blommor och blad från vår till höst. Det finns flera bra uteplatser med bord och bänkar. Vissa av platserna har tak för dagar med regnrisk. Det finns även flera grillplatser att nyttja under varma sommarkvällar. Föreningen ordnar regelbundet sociala sammankomster, som exempelvis julfika.
Lägenheten har ett mycket bra läge i Sollentuna med endast ett par minuters promenad till Häggviks pendeltågsstation & bussar. Nära förskola, skola och affärer. Endast en kort promenad till sjön Norrviken med kanotuthyrning och skridskoåkning vintertid. På lite längre promenadavstånd finns även Edsvikens vatten, Edsbergs slott och grönområden. Det är även nära till nya Sollentuna Centrum med många restauranger, caféer och butiker. Till närmaste badplats i Norrvikens vatten är det 750 meter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy