Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Blomgatan 18, Rudviken/Solna C, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
59 kvm
Avgift
2 494 SEK / mån
Rum
3 rum

Områdets mest exklusiva och välplanerade lägenhet är äntligen till salu! Högst upp i huset på Blomgatan 18 erbjuds nu ett unikt och sällan skådat boende som bara måste upplevas på plats! Den insynsfria balkongen i söderläge låter blicken färdas långt ut över områdets trädkronor och takåsar, ända in till Stockholm City. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum bidrar till en social stämning och möjliggör för flertalet valfria möblemang. Genomgående håller lägenheten högsta standard och är planerad in i minsta detalj. Lägenheten är topprenoverad där bland annat badrum har byggts ut för att få plats med tvättmaskin och torktumlare.

Detta är en lägenhet som ni bara inte får missa så boka plats till visning redan nu för att få ta del av viktig information.

Föreningen Blomgården i Solna har en väldigt god ekonomi, är en äkta förening och äger marken. Föreningen bildades 2001 och består av totalt 116 lägenheter varav sex upplåts med hyresrätt och en lägenhet kan användas för övernattningslägenhet för till exempel släktingar eller gäster till medlemmar i föreningen. Dessa hyresrätter utgör enligt föreningen ett förmögenhetsvärde på ett uppskattat marknadsvärde om ca 20 miljoner kronor. Föreningens kassa beräknas till lite drygt 2 240 000 kr. Från fastighetsköpet år 2001 har föreningen minskat lånen från 33,8 miljoner kronor till strax under tre miljoner kronor. En väldigt god nivå speciellt med tanke på de många antal lägenheterna, det framtida värdet i hyresrätterna och den goda kassan. En A+ förening att trivas i! Det finns flertalet boendeparkeringar i området och en grannförening hyr ut garageplatser i mån av plats. I Rudviken finns hela tre förskolor, flertalet lekplatser för de små och i närheten av föreningen finns en sommartid populär plaskdamm för barn att leka vid.

Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav på sin omgivning. En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. För den som gillar shopping finns Solna Centrum och Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Runt om Rudviken erbjuds ett brett urval av kollektivtrafik i form av både tunnel-/tvärbana samt pendeltåg. Närmsta busshållplats tar dig till Karolinska sjukhuset/Stockholm åt ena hållet samt Sundbyberg eller Danderyd åt det andra. I skrivande stund byggs tunnelbanans gula linje och tillhörande ny station i direkt närhet till denna lägenhet. Detta innebär att inom fem minuters promenadavstånd når Ni både gula och blåa tunnelbanelinjen vilket kommer att ha en stor påverkan på det framtida värdet för området. Att bo i Rudviken ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy