Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Solgatan 34, Rudviken/Solna C, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
45 kvm
Avgift
2 394 SEK / mån
Rum
1 rum

Områdets bästa 1:a med otrolig balkong med eftermiddags- och kvällssol.

Äntligen presenteras områdets bästa 1:a! Lägenheten disponeras över ett fullutrustat kök med bland annat diskmaskin, luftigt och lättmöblerat vardagsrum, sovalkov med plats för dubbelsäng, stort badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, rymlig hall med stor klädkammare och en otrolig balkong i västerläge som bara måste upplevas på plats! Tack vare bostadens läge i huset skiner solen här från sen lunch till solnedgång. Stora fönsterpartier från golv nästan upp till tak genomsyrar lägenheten och skänker ett fantastiskt ljusinsläpp men i princip utan insyn. Lägenheten håller genomgående en mycket hög standard där väggarna nyligen målats om i en fin ljusgrå kulör.

BRF Braxen är en äkta, stabil förening som äger marken. Då byggnaderna är nya har föreningen inga kommande renoveringar och som medlem får man nyttja barnvagnsrum, förråd samt cykelrum. Utöver detta finns flera fina innergårdar med sittplatser, grillar och boulebana. Föreningen äger även 89 garageplatser i ett närliggande garage med kort kö!

Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav på sin omgivning. Grönskande träd och buskar ramar in området i något av en oas och här finns något för såväl stora som små. Gott om lekplatser, förskolor (tre stycken inom en radie av ca 500 meter) och skolor inom gångavstånd. En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. För den som gillar shopping finns Solna Centrum och Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Runt om Rudviken erbjuds ett brett urval av kollektivtrafik i form av både tunnel-/tvärbana samt pendeltåg. Närmsta busshållplats tar dig till Karolinska sjukhuset/Stockholm åt ena hållet samt Sundbyberg eller Danderyd åt det andra. I skrivande stund byggs tunnelbanans gula linje och tillhörande ny station i direkt närhet till denna lägenhet. Detta innebär att inom fem minuters promenadavstånd når Ni både gula och blåa tunnelbanelinjen vilket kommer att ha en stor påverkan på det framtida värdet för området. Att bo i Rudviken ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy