Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 095 000 SEK / Utgångspris
Adress
Gunnilbogatan 22B, Malmaberg, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
54 kvm
Avgift
3 419 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern tvåa med mysig och inglasad balkong

Här kommer du in i en modern och väldisponerad lägenheten som får sin harmoniska känsla mycket tack vare de sobra färgvalen. Bostaden har två rum och kök och en boyta om 54 kvadratmeter. Här har man lagt ner både tid och själ på att skapa ett hem som andas kvalitet. I denna bostad möts vi av en inbjudande och trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter i form av flertalet platsbyggda garderober. Vidare finns ett topprenoverat och modernt kök med god maskinell utrustning, bra förvaringsmöjligheter, en väl tilltagen bänkyta för bullbak eller matlagning samt plats för matbord och stolar. Med andra ord ett kök för mästerkocken att svinga sina kastruller. Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum utrustat med toalett, takdusch, infällbara duschväggar i glas, kommod med matchande planspegel samt förberett för tvättmaskin. Lägenheten har ett ombonat sovrum samt ett lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och umgängesytor som ger plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från vardagsrummet i denna bostad når du även en stor och mysig balkong där du kan luta dig tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen. Denna utomhusoas erbjuder förmiddagssol samt plats för soffgrupp, kryddor och växter. Tvättbestyren hanteras enkelt i tvättstuga som finns i samma hus och lägenheten har två tillhörande förråd.

På Malmaberg bor du i trivsamma och omtyckta kvarter med grönområden och fina skogspartier. Utöver matbutik och busshållplats runt husknuten finns här närhet till Sjukhuset, Finnslätten och Stenby handelsområde med dess utbud. Brf Furan är en trevlig och välskött förening med god ekonomi samt ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Mycket som ingår i avgiften.

VÄLKOMMEN HEM.

Rumsbeskrivning

HALL

Kliv över tröskeln och in i denna praktiska och trevliga hall med platsbyggda garderober och utrymme för hatthylla och klädhängare. Här omges du av ljusa väggar och går på parkettgolv. Flertalet inbyggda spotlights i taket.

KÖK

Stilrent och modernt kök från 2022 utrustat med induktionshäll, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin, kombinerad kyl och frys. Vidare erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, väl tilltagen bänkyta, gråa ramluckor, flertalet spotlights i taket samt plats för matbord och stolar. Målade väggar, ljus laminatskiva som bänkyta och stänkskydd samt träfärgat laminatgolv.

VARDAGSRUM

Detta rymliga och sociala rum har fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för både soffa och matgrupp. Här går du på ljust laminatgolv och omges av ljusa väggar.

SOVRUM

Rogivande och charmigt sovrum med inbyggda garderober, fondvägg i träpanel och plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Gråmålade väggar och parkettgolv.

BADRUM

Helkaklat och stilfullt badrum med toalett, takdusch, infällbara duschväggar i glas, kommod med matchande planspegel och flertalet inbyggda spotlights i taket. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel. Förberett för tvättmaskin.

BALKONG

Denna mysiga, inglasade och insynsskyddade balkong nås från vardagsrummet och bjuder på utsikt mot träden. Här erbjuds lättmöblerade ytor med plats soffa, kryddor och växter. Finns också flertalet rullgardiner för den som önskar skugga.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2020/2021 Stadgar Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 095 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

54 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Gunnilbogatan 22B

Ort

Västerås

Kommun

Västerås

Lägenhetsnummer BRF

0062

Våningsplan

3 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Furan

Organisationsnummer

778000-1058

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Föreningens hemsida:
http://brf-furan.se


FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Ingen planerad avgiftshöjning. Föreningen har inte höjt avgiften sedan 2016.


TV OCH BREDBAND
Bredband genom Telia.
Utbud om 22 kanaler och 100/100 bredband ingår i avgiften.

FÖRSÄKRING
Föreningen är försäkrad hos Länsförsäkringar Bergslagen. Som boende behöver man däremot ha en egen hemförsäkring. Föreningen står för bostadsrättstillägg.

GÅRDSPLATS
Två uteplatser med murade grillar och utemöbler

BYGGNADSÅR
1958

Juridisk person kan accepteras

Nej

Utförda renoveringar

1993-1994: Stammbyte
1993-1994: Nya 3-glasfönster
2002: Inglasade balkonger
2012: Markiser

Kommande renoveringar

Ingen planerad större reparation eller renovering, men man tittar på att ev sätta solceller på taket samt fasad förbättring.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 63

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstugan finns i hus 22 B och består av tvättstugan, torkrummet och ett rum med en mangel. Varje tvättpass är 2 timmar.
Sophantering med källsortering i separat byggnad.

Antal lägenheter

63

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 419 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Varmvatten, Kallvatten, Kabel-TV, Internet, Bostadsrättstillägg

Avgiftsförändringar

Ingen planerad avgiftshöjning.

Andelstal

1,33530

Andel av BRF nettoskuldsättning

215 203 SEK

Överlåtelseavgift

1310 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

60 st parkeringsplatser med elstolpe. 250kr/mån. Kommer att höjas till 300kr/mån 2023
Elbils laddare går att få till självkostnadspris.
Ingen kö i dagsläget.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

132 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl