Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 950 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Kurirgatan 33, Ringstorp, Helsingborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
51 kvm
Avgift
3 065 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad tvåa med öppen planlösning, stor balkong & underjordisk garage!

I eftertraktade Ringstorp finns nu möjligheten att förvärva en av dom mycket populära tvåorna med stor balkong i sydväst-läge! Här finner vi en välplanerad bostad med flertalet bekvämligheter så som underjordisk garageplats, övernattningslägenhet för uthyrning och en välkomnande innergård!

Invändigt fördelar sig bostaden på 51 kvadratmeter och två rum och kök. Direkt vid entrén finner vi gott avhängningsmöjlighet. Kök, matplats och vardagsrum ligger i en öppen disponering, vilket skapar goda sociala ytor. Köket erbjuder vita släta köksluckor från Vedum, välutrustad maskinpark från Siemens och gott om arbetsyta. I allrummet finner man plats för en rejäl soffgrupp samt ett matbord 4 personer. Sovrummet ligger längst in i bostaden och är tillräckligt stort för att kunna möbleras med dubbelsäng, garderober och kontorsplats. Slutligen har man ett helkaklat badrum, här finner man grå klinker på golv och vita kakelplattor på väggar, kombinerad tvätt/tork-maskin från Bosch, duschhörna, kommod och WC. På golvet vilar en genomgående 3-stavs parkett och samtliga väggar är vitmålade.

Från vardagsrummet når vi den riktigt trevliga balkongen i sydväst-läge. I fastigheten finns ett underjordisk garage som man kan hyra för 600 kr i månaden (separat kö), gemensamt cykelförråd samt en övernattningslägenhet man kan hyra vid behov för 250kr/natt. Till varje lägenhet ingår ett källarförråd. Sammantaget en bekväm bostad som måste upplevas på plats!

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna, anmälan görs på annonssidan!

Allmän information

Pris

1 950 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

ca 51 kvm

Boareabeskrivning

Viss avvikelse kan förekomma.

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kurirgatan 33

Ort

Helsingborg

Kommun

Helsingborg

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Förråd tillhörande bostadsrätten finns. Gemensamt cykelförråd finns.

Lägenhetsnummer BRF

B1202

Våningsplan

2 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Mimers gård

Organisationsnummer

769622-0743

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Mimers gård är en äkta förening med organisationsnummer 769622-0743. Föreningen bildades 2011 med ändamålet att främja medlemmarnas ekonomiska intresse, genom att i föreningens hus upplåta lägenheter till nyttjande utan tidsbegränsning.

Brf bildades

2011

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fastigheten är ansluten till Telia nät (100/100).

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har gemensamt cykelförråd, övernattningslägenhet för 250kr/natt samt varsitt förråd tillhörande varje bostad.

Antal lokaler

2

Antal lägenheter

70

Byggnader

Byggår

2012

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Hiss från garage/källar-plan finns.

Ekonomi

Månadsavgift

3 065 SEK/månad. I avgiften ingår Kostnad för värme, nätavgift (el), bostadsrättstillägget för hemförsäkringen och förråd ingår i avgiften. Obligatoriskt tillägg för vatten (ca 100kr/mån) och bredband från Telia bredband (208kr/mån) tillkommer.

Andelstal

1,12580000

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andel av månadsavgift

1,1258000

Andelstal kommentar

enligt bostadsrättsföreningens utdrag ur lägenhets utdrag.

Överlåtelseavgift

1206 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

492 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

125 SEK/månad

Försäkringskostnad

110 SEK/månad

Bredband från Telia 100/100

208 SEK/månad

Summa driftkostnad

443 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen erbjuder 56 garageplatser (underjordisk garage - 600kr/mån, 865kr/mån för garageplats med el), 2 MC-platser samt 8 parkeringsplatser.
Om ni vill hyra en plats så kontakta föreningen genom styrelsen@mimersgard.se.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

65 kWh/m²

Energiklass

B

Besiktningsman

Johan Hall, HV Besiktningskonsult AB,

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Brf Mimers gård ligger bra till för den som vill ha nära till det mesta, men som inte vill bo i Helsingborgs absoluta centrum. Här finns lokala butikscentra med dagligvaror samt allmän service som vårdcentral, bank, apotek, post, bibliotek m.m. Till skola, fritids och dagis är det promenadavstånd. Från Kullavägen är det även nära till natur- och rekreationsområden som Pålsjö skog och Fredriksdals friluftsmuseum.
Till hav och badstrand, exempelvis Friabad, är det cykelavstånd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl