Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 195 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Kavallerivägen 22, Rissne, Sundbyberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
51 kvm
Avgift
3 132 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern bostad med stor avskild uteplats om ca 11 kvm i västerläge!

Kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer info.
Tillfälle att förvärva detta unika boende som disponeras som 2 rok. Trevlig radhuskänsla med stor uteplats och direkt närhet till föreningens avskilda gård. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med stor alkov. Längre in i bostaden finns utrymme om 11kvm som nyttjas som sovrum. Tack vare det sena byggåret, 2004, ges ett modernt boende sett till material, standard och planlösning som tilltalar både praktiskt och estetiskt!

- Tunnelbana och bussar direkt utanför porten
- Stor avskild uteplats i västerläge
- Direkt anslutning till föreningens innergård.
- Garage
- Tvättstuga på samma våningsplan
- Nära till grönområden med motionsstråk
- Direkt utanför bostaden har man restauranger, livsmedelsbutiker och närbutiker.

Rumsbeskrivning

UTEPLATS
Uteplatsen ger verkligen en härlig känsla till bostaden. Utanför har man föreningens avskilda gård som skapar en liten grön oas. Uteplatsen är om ca 16kvm och vetter mot
väster vilket ger ett soligt läge. Här finns bra utrymme för större möblemang, grill och planteringar om så önskas.

VARDAGSRUM
Väldisponerat vardagsrum och tack vare alkoven ges en naturlig och avskild plats för säng. Mycket tilltalande med denna 1,5:a är den öppna planlösningen mellan kök och vilket skapar ett trevligt socialt utrymme. Det möjliggör också för betydligt större matmöblemang och övrig inredning utan att det känns trångt. Tack vare den öppna planlösningen ges rummet ett mycket fint ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet som vetter ut mot bostadens avskilda uteplats.

KÖK
Hemtrevligt kök med gott om förvaring genom stort antal över- och underskåp. Maskinell utrustning: Kyl/frys, ugn/spis, fläkt samt diskmaskin. Tack vare rummets utformning ges ett trevligt socialt utrymme med anslutande matplats.

SOVDEL/FÖRRÅD
Stort extrarum som med fördel kan nyttjas som sovrum för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Bra förvaring via större garderob. Detta är bostadens förråd och passagen mellan rummet och köket finns ytterligare plats för förvaring.

BADRUM
Fräscht och rymligt badrum med badkar och plats för tvättpelare. Ljust klinkergolv och helkaklade vita väggar.

Dokument (pdf)

Årsredovisning 2021 Stadgar Energideklaration

Allmän information

Pris

2 195 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1.5

Boarea (BOA)

51 kvm

Gatuadress

Kavallerivägen 22

Ort

Sundbyberg

Kommun

Sundbyberg

Våningsplan

2 av 11

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Uteplats

Stor avskild uteplats!

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Mittpunkten

Organisationsnummer

769609-1326

Allmän information

Vid Kavallerivägen, som omfamnar Rissne centrum, ligger Brf Mittpunktens hus som består av 41 lägenheter i två huskroppar. Huset, som stod klart 2004, är anlagt på tidigare parkeringshus med en stor innergård på parkeringshusets tak. Fastighetens norra spets mot Kavallerivägen markeras med ett torn i elva våningar. Ambitionen var att genom den nya byggnaden bidra till en förnyelse av stadsbilden i Rissne Centrum och tornet var tänkt att utgöra ett viktigt landmärke. Husets terrassdel som vetter mot innergården erbjuder långa soliga dagar. Runt hörnet leder promenadstigarna ut på Rissne ängar bort mot Lötsjön. I området finns både dagisverksamhet och skolor med årskurserna 0-9.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen är ansluten med optisk fiber till Sundbybergs Stadsnät där tjänster för internet respektive TV kan göras hos vald leverantör.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Utförda renoveringar

-Reparation av staket på innergården i oktober-november 2015
-Reparation av balkongräcke (liggande staketribbor och insynsskydd) i terrasshuset i april 2016
-Installation av ett nytt låssystem till soprummet i oktober 2015
-Inventering av magnetbrickor till låssystemet i fastigheten i december 2015
-Inköp och installation av nya vitvaror till tvättstugan genomförts i juni 2016
- Installation av stadsnätet i samtliga lägenheter augusti 2017.
- Installation av videoövervakningssystem i garage samt entré april 2017
- Trädgården fick ett lyft med ny gjord och nya växter genomfört i September 2019
- Garagerenovering under oktober/november 2020 renoverade vi garaget. Renoveringen innefattade målning av väggar och golv samt byte av golvbrunnar.

Kommande renoveringar

Det finns för närvarande inga övriga planerade renoveringar utöver den generella underhållsplanen för brf Mittpunkten.

Övriga utrymmen i föreningen

De flesta bostäder har ett eget förråd i källaren eller i entréplanet i terrasshus. Vissa lägenheter i terrasshuset har förrådet i sin lägenhet.

Gemensam tvättstuga, två cykelrum, förvaringsutrymme för barnvagnar och rullstolar (finns i anslutning till förråden i plan 2 samt i terrasshuset entréplan). En gemensam uteplats finns med sandlåda, utemöbler och möjligheten att grilla.

Antal lokaler

1

Antal lägenheter

41

Byggnader

Byggår

2004

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 132 SEK/månad

Avgiftsförändringar

Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att man som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation.

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

62 garageplatser varav 7 stycken MC-platser. P-plats i föreningens garage kan hyras genom föreningen.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

135 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

151 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy