Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skogslyckegatan 27, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
88 kvm
Avgift
3 911 SEK / mån
Rum
4 rum

Drömlägenhet med balkong på översta våningen. Helt inflyttningsklar.

Det är med största nöje som vi nu kan presentera en drömmig fyra på översta våningen på ett lugnt läge i Johannelund. Här erbjuds en lägenhet i toppskick med enorm trivselkänsla och stilfull interiör. Låt er tilltalas av bostadens mysiga balkong i solläge med utsikt över grönskande innergård. Från såväl balkongen som från samtliga fönster har ni en underbar utsikt över området åt två väderstreck.

Invändigt präglas ytskikten av enhetliga parkettgolv och målade/tapetserade väggytor i harmoniska toner. Tilltalande atmosfär för såväl avkoppling som umgänge. Hela bostaden har över tid renoverats med stil, finess och fingertoppskänsla. Här är det bara att flytta in och börja trivas.

Hallen är välkomnande och rymlig, här finns plats för avhängning, möblering och förvaring. Totalt tre sovrum där två av sovrummen är utrustade med garderober med gott om förvaringsmöjligheter. Det rymliga duschrummet är helkaklat och har duschvägg, tvättmaskin och kommod i större modell.

Mycket stabil och ekonomiskt välmående förening med låg belåning vilket föranleder den låga månadsavgiften på 3 911 kr. Föreningen består av 242 st lägenheter och har välskötta fastigheter och en engagerad styrelse. Som boende i föreningen har du möjlighet att hyra en bilplats. Det finns även källarförråd, gemensamma tvättstugor, cykelförråd, källsorteringsrum, bastu, övernattningslägenhet och gym. Föreningen har gemensam el från solceller och du betalar bara för din förbrukning utan att du behöver ha ett eget elavtal. Dessutom betalar du endast 125 kr/månad för fiberuppkoppling.

Hela närområdet präglas av lugn. Skogslyckegatan är en återvändsgata och den här föreningen är belägen med ett högt och fint läge uppe på en kulle ovanför Johannelunds centrum. Byggnaderna omges av skogsdungar vilket bidrar till en härlig, avkopplande boendemiljö. Nedanför backen några hundra meter återfinns Johannelunds centrum med bl.a. välsorterad matbutik, pizzeria, bageri, apotek och frisör. Goda bussförbindelser med övriga staden. Med cykeln tar du dig till centrum på 10 minuter, till Campus US på 15 minuter och till Campus Valla på 25 minuter. Närhet till Stångån med badplats och beachvolleybollplaner.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy