Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Responsgatan 14, Telefonplan /Midsommarkransen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
46 kvm
Avgift
2 883 SEK / mån
Rum
2 rum

Rymlig 2:a med balkong, och stora sociala ytor!

Varmt välkommen till en rymlig och välplanerad 2:a belägen mellan heta Midsommarkransen och kulturrika Telefonplan. I den gamla arkitektritade industribyggnaden från 60-talet har bostäder nyligen uppförts. Lägenheten ligger på våning 2 och har charmig karaktär med genomtänkta lösningar, vilka gör lägenheten otroligt praktiskt. Här erbjuds ett modernt boende med både tvättmaskin och diskmaskin, ny balkong, samt lägenhetens hjärta - den sociala ytan i vardagsrum och kök. När man kliver in vardagsrummet så hänförs man av den tilltagna takhöjden som i kombination med de många fönsterpartierna ger rummet en fantastisk karaktär. Alla material- och färgval är noga genomtänka vilket gör att hela bostaden känns sammanhängande och trivsam.

I BRF The BRiCK Terra bor du i en spännande förening med hög komfort. Med ingång från gården finner du en stor Ica-butik, inte ens 1 minut bort. Runt hörnet ligger både Västberga Handelsområde med systembolag, butiker och ännu en stor matbutik (Coop). Tar du dig mot Midsommarkransen finner du mysiga Bon Femme, på bekvämt avstånd för härliga helgfrukostar. Väljer du att gå mot Telefonplan har du istället ABCafé och härliga Söderbergs bageri som kan förgylla vilken morgon som helst.

Här bor man i ett populärt läge med direkt närhet till allt! Du har cykelavstånd till Hornstull på Södermalm (ca 10 min) och tar du dig fram med cykel finns fina cykelvägar hela vägen in till stan. Det tar 4 minuter att komma till tunnelbanan (400m) som tar dig till Hornstull på ca 5 minuter. I Midsommarkransen får du på bästa sätt uppleva och njuta av både mysig småstadsidyll och direkt närhet till innerstadens puls och folkliv.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy