Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hasselstigen 2, Råsunda, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
62 kvm
Avgift
3 596 SEK / mån
Rum
3 rum

Nyrenoverad 3:a med tvättmaskin, diskmaskin och balkong i soligt läge!

På omåttligt populära Hasselstigen 2 i Råsunda presenteras nu denna charmiga bostad som har alla rätt! Lägenheten är nyrenoverad 2022 och håller genomgående ett toppskick! Bostaden präglas av charmiga attribut från byggåret som blandas med det nya från renoveringen och skapar en härlig symbios. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat, köket är fullt utrustat och gott om arbetsyta samt förvaring, Master Bedroom luftigt och rymmer såväl dubbelsäng som förvaring och övrigt möblemang. Det andra sovrummet är också bra i storlek och är perfekt som barnrum, gästrum, kontor eller en lyxig Walk-In-Closet. Stambytt och fräscht badrum som är helkaklat med vägghängd WC, badkar, handfat i kommod samt ovanhängande spegelskåp. Utanför badrummet finns tvättmaskin med plats för att installera torktumlare om så önskas och hallen är välkomnande med flertalet garderober. Den soliga balkongen förlänger lägenheten med ett extra rum under varmare årstider och de flera fönsterpartierna förser hela lägenheten med ett fantastiskt ljusinsläpp.

FÖRENING
Brf Enen 7 är en äkta och ekonomisk stabil förening som äger marken och består av 51 bostadsrätter. fyra lokaler och 10 hyresrätter som vid framtida försäljning bringar kapital direkt in till föreningens kassa. Medlemmar i föreningen har möjlighet att nyttja både tvättstuga och cykelförråd och till lägenheten hör ett källarförråd. Föreningen har betyg "A" på klassificeringshemsidan allabrf.se.

OMRÅDE
På Hasselstigen erbjuds ett boende mitt bland charmiga promenadstråk och mysiga caféer, butiker och restauranger samt med flertalet kommunikationer inom kort gångavstånd. Buss 515 med kort restid till Odenplan går just utanför porten och tunnelbana nås närmast från Näckrosens nedgång endast ett fåtal minuter bort. Solna Centrum har, förutom över 120 butiker, tunnelbana, tvärbana och bussar samt pendeltåg nås från Solna Station, också det bara en promenad bort. För mer shopping och upplevelser finns såväl Westfield Mall of Scandinavia och natursköna områden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken i närheten.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy