Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kungsgatan 2E, Väster, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
71.5 kvm
Avgift
3 772 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Centralt läge med egen uteplats och Balkong!

Välkomna till denna trevliga 2,5a på populära väster belägen i en välskött och stabil Riksbyggen förening. Bostaden ligger bekvämt på första våningen mot innegården och en våning upp mot gatan. Här erbjuds ett större sovrum och ett mindre gästrum som likväl funkar som kontor eller varför inte en walk-in-closet. De sociala ytorna är goda med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket bjuder in till större middagar och sällskap. Bostaden erbjuder dessutom en egen uteplats och balkong vilket är unikt med dess centrala läge. Förvarings möjligheterna är god med en större klädkammare i bostaden centralt placerat samt ett rymligt källarförråd. Värt och nämna är att Bredband och Tv ingår i avgiften.

Här på Väster erbjuds en härlig mix av nöjen för alla åldrar. Huvudnumret är lördagens torghandel som drar stor publik varje vecka, tack vara sitt rikliga utbud med allt från blommor till mat. För den aktive ligger idrottshuset precis intill med möjlighet till flera olika aktiviteter. Kvällarna spenderas på någon av de mysiga kvarterskrogarna. Sammanfattningsvis är detta centrala läget svårslaget.

Bostadsrättsföreningen Hälsan är en välskött, solid och stabil förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och ett ständigt fokus på förbättringsåtgärder. Föreningen tillhandahåller festlokal, övernattningslägenhet, garage, cykelrum, grovsoprum, en trevlig innergård samt tvättstuga och soprum. Föreningen är av modell större och består av hela 222 bostadsrätter. Riksbyggen ansvarar för förvaltningen vilket är en trygghetsfaktor.

Välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy