Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Grubbensringen 13, Kungsholmen-St Eriksområdet, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
68 kvm
Avgift
4 479 SEK / mån
Rum
2.5 rum

2,5 rok i fantastiska Grubbensringen!

Varmt välkommen till denna hemtrevliga bostad belägen i mysiga Grubbensringen! Tillgång till grönskande uteplats mot Grubbensparken med ett härligt västerläge på terrassen som nås via vardagsrummets dubbla utgångar. Vardagsrummet ger dig ett fantastiskt ljusinsläpp från de båda utgångarna samt ger dig lättmöblerade ytor. Ett rymligt kök med matplats för 4-6 personer och gott om arbetsyta med förvaring i både under- och överskåp. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll och ugn samt kyl/frys. Sovrummet är ljust och rymligt med plats för större säng, sängbord och övrig sovrumsinredning. Helkaklat badrum med badkar, handfat, tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns en större klädkammare/förråd.

Stabil och välskött förening med Grubbensparken intill. Föreningslokal som går att boka för sammankomster eller övernattning.

Charmigt belägen i idylliska Sankt Eriksområdet, en skyddad oas mitt på Kungsholmen. Området är uppfört mellan 1996-1998 och byggt i vacker 20-tals anda med högt i tak och stora spröjsade fönster. Precis runt knuten finns underbara promenadstråk längs Karlbergskanalens vatten och vackra Norr Mälarstrand. Både City och Fridhemsplan nås med några minuters promenad och även utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar och tunnelbana. I bostadens närområde finns även en ny galleria med stor välsorterad matbutik, systembolaget, apotek, restauranger samt gym. I området har ni även Västermalmsgallerian, flertalet stora matbutiker, flera gym samt självklart ett brett utbud av caféer, barer och restauranger.


Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy