Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mannagrynstorget 3, Saltsjöqvarn, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
208 kvm
Avgift
6 738 SEK / mån
Rum
4 rum

"Bokal" inredd med 104 kvm lägenhet och 104 kvm lokal/uthyrningsdel

Välkommen till denna unika "bokal" med absolut toppläge i Saltsjöqvarn. Bokalen har en totalyta på 208 kvm (104+104) i två plan med en lägenhet 3 rok med 3,7 meter i takhöjd på övre planet och butiks/kontorslokal med skyltfönster och entré från torget på nedre planet. Perfekt boende för den egna företagaren eller varför inte en lägenhet med hobbylokal under eller kanske som två lägenheter. Möjligheterna är minst sagt många. Möjlighet att öppna upp med en trappa i bostaden som förbinder de två planen.

- Bra skyltläge
- Precis intill Södermalm
- Mycket goda och varierande kommunikationer
- Flexibelt boende

Idag nyttjas övre plan som en stor härlig lägenhet med iögonfallande takhöjd och rymd. I bostaden finns två sovrum med möjlighet att skapa ytterligare ett. Två helkaklade badrum varav det ena med tvättdel samt två klädkammare. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och intill ligger bostadens balkong. För den som vill ha möjlighet att enkelt nyttja hela ytan på 208 kvm kan det i vardagsrummet öppnas upp med en trappa.

Lokalen som ligger på nedre delen har totalrenoverats och håller ett mycket gott skick. Idag är den inredd som en lägenhet med tre sovrum, vardagsrum med pentry och badrum med tvättmaskin. Man kan enkelt anpassa den till sina egna behov och skyltläget är optimalt. Två stora skyltfönster samt egen ingång från områdets torg där många människor passerar.

I Saltsjöqvarn bor du lugnt och naturnära samtidigt som du bokstavligen har innerstan runt hörnet. Längs kajen finner du ett promenadstråk med utsikt mot Stockholms inlopp och Djurgården. Här finner du också Boule & Berså samt populära Elite Hotel med frukostbuffé och spa i Sturebadets regi. Inom gång- och cykelavstånd når du enkelt såväl Hammarby Sjöstad som östra Södermalm och Kvarnholmen. Området bjuder på goda kommunikationer i form av samtliga Nacka/Värmdöbussar, stadsbussar, Saltsjöbanan och tvärbana. Det tar endast 20 minuter att cykla till Stockholm centrum och några minuter att gå till Södermalm. Nere vid kajen tar du enkelt båten (SL) till Djurgården, Nybroplan och Frihamnen på Lidingö. I direkta närområdet finns närlivs, trevlig pizzeria, sushi, välrenommerad asiatisk restaurang, kiosk, vårdcentral och ett omtyckt gym.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy