Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Strandängsgatan 11C, Strandängen, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
31 kvm
Avgift
2 895 SEK / mån
Rum
1 rum

NYPRODUCERAD ETTA PÅ STRANDÄNGSGATAN

Nyproducerad etta med social och öppen planlösning samt påkostad materialval

Välkommen till denna etta på Strandängsgatan 11C!

Här möts du av en mysig, öppen och trevlig bostad om 31 kvadratmeter i toppskick.

Bostaden kännetecknas i ljusa färger och noggrant utvalda material. Det stilrena och funktionella köket är ifrån HTH med god förvaring, plats för matbord och stolar och en öppen planlösning mot vardagsrummet. Det rymliga och sociala allrummet har fönster med härligt ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter och plats för både soffa och säng. Bostadens badrum har toalett med golvvärme, spegelskåp, dusch och är praktiskt samt funktionellt. Bostaden har även en egen ingång som kan användas som uteplats på ca 8kvm. Ett mindre förråd i källaren ingår i lägenheten.

Brf Sjöviken tillhandahåller sina medlemmar bland annat cykelrum och parkeringsplats. I månadsavgiften på låga 3 018 kronor ingår värme och vatten. Gemensamhetslokal med poolhus som förutom uppvärmd pool även rymmer bastu och övernattningslägenhet. Tilltagen takterrass med utsikt i alla väderstreck.

Stadsdelen Strandängen växer snabbt, här har du närheten till stan. En cykeltur längs med Vättern når du Jönköping-City inom 15 minuter eller njut av vacker utsikt över Vättern under en långpromenad. Goda kommunikationer där buss går regelbundet.

Bostaden säljs på ritning, kontakta ansvarig mäklaren för mer information.

Tillträde är flexibelt och kan ske snabbt.

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Beskrivning:

HALL - Välkomnande hall med plats för avhängning. Ljust golv och ljusa väggar.

KÖK - Det moderna och ljusa köket har mycket att tycka om, exempelvis påkostade material och plats för matbord och stolar. Rummets parkettgolv och vita väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge. Nytt praktiskt kök med överskåp, ljust golv samt kaklat ovan bänkskivan.

Köket är utrustat med följande:
- Häll
- Fläkt
- Ugn
- Diskmaskin
- Micro
- Kyl/frys

BADRUM - Helkaklat badrum med ljust klinker och ljust kakel. Badrummet är utrustat med wc, duschhörna, tvättställ och kommod samt kombimaskin (tvättmaskin/torktumlare)

VARDAGSRUM/SOVALKOV - rum med ljus ekparkett och ljusa väggar. Här finns det plats för soffa och säng.

Dokument (pdf)

Planlösningar Ekonomiskplan Stadgar

Länkar

Film Film

Allmän information

Pris

1 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

31 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Strandängsgatan 11C

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Lägenhetsnummer BRF

A34

Våningsplan

3 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Sjöviken

Organisationsnummer

769634-6084

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Sjöviken på Strandvägen registrerades april 2017 och bostadshusen uppfördes 2021-2023. Föreningen består av totalt två hus med 79 st bostadsrätter. Inflyttning sker i november 2022 samt mars 2023. Samtliga bostadsrätter har digitala nyckelsystem. Föreningen har investerat i solceller för en hållbar framtid.

Brf bildades

2022

TV/internet

Fiber via Wetternet

Uppvärmning och ventilation

FX ventilationssytem

Byggnader

Byggår

2022

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 895 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten

Andelstal

0,7282

Andel av månadsavgift

0,7282

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

634 830 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Uppgifter är baserade på ekonomisk plan

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Energideklaration

Kommentar

Föreningen har investerat i solceller för en hållbar framtid.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl