Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mjölnarvägen 16, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
96 kvm
Avgift
6 311 SEK / mån
Rum
4 rum

4:a högst upp i huset med två balkonger

Välkommen hem till denna fantastiska lägenhet med bästa läge på populära Kvarnholmen. Här bor du med första parkett på kajen i en myllrande ny stadsdel med en fot i innerstan och en i skärgården, här har man renoverat och bevarat de gamla industrierna och minst sagt skapat en unik boendemiljö som är svår att hitta någon annanstans.

Här bor du högst upp i huset i en fantastisk gavellägenhet med hela fyra takfönster och två balkonger, båda med havsutsikt. Det som kännetecknar denna lägenhet är den trevliga och moderna planlösningen med ett stort rum där kök, matplats och vardagsrum får gott om utrymme och ramas in med den snygga köksön och den mysiga braskaminen. Bostadens båda balkonger är trädäckade där vardagsrumsbalkongen har soligt söderläge och sovrumsbalkongen har förmiddagssol. Båda har fantastisk utsikt. De tre sovrummen har alla härligt ljusinsläpp och snygga heltäckningsmattor. Det två rejäla badrummet är helkaklade i sobra färger med golvvärme. Det ena är inrett med badkar och det andra med dusch och tvättdel.

Den äldre industricharmen har varsamt bevarats och förädlats och de nya moderna materialvalen går fint ihop med de synliga bjälkarna.

Brf Hamnmagasinet är en mycket trevlig och välskött förening. Huset uppfördes 1920 och har varsamt renoverats till dagens standard. I föreningen finns även för medlemmarna att nyttja; en fantastisk takterrass med strålande utsikt samt bastu, relaxavdelning och en föreningslokal, även den med slående utsikt. Tänk dig att bo i en stadsdel där det nya går hand i hand med det gamla. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10 minuters cykeltur från stan. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma SL-båtar som enkelt tar dig in till Nybrokajen/Djurgården/Lidingö.

En pärla ni absolut inte får missa.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy