Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Selma Lagerlöfs gata 1, Vallastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
76.9 kvm
Avgift
5 113 SEK / mån
Rum
3 rum

Unik arkitektritad bostad med två badrum och stor balkong i söderläge!

Nu har vi chansen att presentera denna unika bostad i hjärtat av Vallastaden!

En bostad med smart och innovativ arkitektur för att skapa det mest optimala boendet för dig. Denna bostad är i dagsläget 3 rum på 77 kvm och ligger på tredje våningen med en underbar utsikt från stora fönstren ut över bäcken. Här kan du enkelt om så önskas öppna upp, ta bort eller flytta väggar, flytta på hela badrummen eller köket och till och med ändra placeringen på fönster och balkongdörrar för att få bostaden precis så som du vill ha den. Alla installationer är åtkomliga i det öppningsbara golvet.

Här kliver du in i en öppen hall med plats för dina jackor och skor som öppnar upp mot resterande del av bostaden. Ett fantastiskt öppet sällskapsrum som utgör kök och vardagsrum möter dig med fin standard och en härlig utsikt från stora fönster åt två håll. Det grålackerade köket med svart stenskiva erbjuder bra med bänkyta och förvaring samt utrustning som diskmaskin och induktionshäll. Från vardagsrummet leds du ut till den stora balkongen som ligger i söderläge och har en rogivande utsikt över bäcken som rinner genom Vallastaden. Glastaket släpper igenom ljus men skärmar av solen på sommaren. Här har du gott om plats för både din loungegrupp samt matgrupp om så önskas.
Bostadens sovrum, ett större och ett mindre är även de smart planerade. I det större sovrummet kan du till exempel öppna upp väggen mot det angränsande badrummet för en mer privat känsla, och i det mindre sovrummet kan du om så önskas ta ner väggen som angränsar till den idag kallade klädkammaren för att få ett större rum.

Bostaden erbjuder två fullt utrustade badrum i smakfull standard med handfat, duschvägg och wc. Båda badrummen är förberedda för ett badkar eller en tvättmaskin. Du har även en rymlig klädkammare, smart förvaring under golvet och ett extra förråd som tillhör lägenheten.
Som medlem i föreningen har du tillgång till två stora takterrasser med utsikt över Vallastaden och med sol hela dagen. På den övre terrassen, som är förberedd för takodling och med möjlighet att ansluta en badtunna, finns tillhörande bord och stolar för användning samt ett litet glashus som du kan använda när det är kyligt eller regnigt. På den lägre terrassen finns en öppen spis som alla medlemmar kan använda.

Här, i innovativa Vallastaden, bor ni med ett suveränt läge där ni har närhet till det mesta för en bekväm och aktiv vardag. I huset finns en trevlig vinbar, i grannkvarteren en liten livsmedelsbutik och ett par restauranger. Området ligger alldeles intill Campus Valla och på 10 minuters cykelavstånd når ni Mjärdevi Science Park, US, Garnisonen och centrala Linköping. Inom en kilometer erbjuds ett komplett serviceutbud med bland annat välsorterad mataffär, Systembolaget, apotek, restauranger, caféer och flera gym, Dessutom har bor ni med naturen runt knuten då området ligger inbäddat mellan stadsnära Vallaskogen och vidsträckta Tinnerö Eklandskap.

Sammantaget en fantastisk bostad som möjliggör flexibla planlösningar och lägenhetsfördelningar beroende på vilka trender som gäller eller vilka skeden i livet de boende befinner sig i.

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy