Länk kopierad!

Visningar

sön 29 jan 16:00 - 16:30
Anmälan görs på annonssidan under boka visning- välkommen hem!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 095 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Linbastagatan 13, Filborna, Helsingborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
60 kvm
Avgift
3 578 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Tvårummare med låg avgift och stor inglasad balkong!

Söker du en inflyttningsklar bostad med bra planlösning & fantastisk balkong?

Nu har vi möjligheten att presentera denna välplanerade bostad på cirka 60 kvm med hiss från markplan. Dessutom finner vi en oslagbar inglasad balkong om hela 11 kvm, en suverän extra yta att umgås på.
Vidare har vi en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till stora sociala ytor.
Köket är från HTH med fullutrustad maskinpark och har plats för matbord med matplats upp till fyra personer. Vardagsrummet är rymligt och är lätt att möblera efter smak och tycke.
Sovrummet rymmer både dubbelsäng och annat tänkbart möblemang. Här finns dessutom inbyggda garderober. Lägenhetens badrum är väl tilltaget och är försedd med tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp samt golvvärme.
Slutligen erbjuder hallen inbyggda garderober samt en klädkammare för förvaring.

Sammanfattningsvis är detta en ljus och insynsskyddad bostad som är redo att ta emot sin nästa ägare. En perfekt bostad för den som vill bo tryggt och bekvämt i en välskött och stabil bostadsrättsförening. Väl ljudisolerat hus från 2017 med smarta funktioner i lägenheten. Du kan bland annat styra din värme från en kontrollpanel på väggen.

Här bor ni på lagom avstånd till centrum och stadens puls samtidigt som du har naturen och flera promenadstråk i närheten. Intill finns de två koloniområdena Sommarbyn Tornet och Brytstugan, Fredriksdals museer och Filborna arena, bra med kommunikation och mycket mer.

Välkommen hem.

Allmän information

Pris

2 095 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

60 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Linbastagatan 13

Ort

Helsingborg

Kommun

Helsingborg

Lägenhetsnummer BRF

13-1004

Våningsplan

1 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Brytstugan 2

Organisationsnummer

769630-7425

Allmän information

Norr om Filbornavägen, granne med Fredriksdals fina vattentorn och de två koloniområdena Sommarbyn Tornet och Brytstugan hittar du Brf Brytstugan 2. Två hus med vardera 20 prisvärda, moderna bostadsrätter. Dessa tillhör bostadsföreningen brytstugan 2.

Brf bildades

2017

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber indraget.

Uppvärmning och ventilation

Värme: Fjärrvärme
Ventilation: FTX

Byggnadskommentar

Föreningen äger fastigheten Helsingborg Strimman 3 som uppfördes 2017. Fastigheten består av två byggnader med 40 bostadslägenheter samt ett miljörum.

Adress: Linbastagatan 7 och 13

Övriga utrymmen i föreningen

Förråd
Cykelrum
Garage
Parkering

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 578 SEK/månad. I avgiften ingår Bostadsrättstillägg

Andelstal

2,459

Andel av månadsavgift

2,459

Andel av BRF nettoskuldsättning

875 061 SEK

Kommentar

Driftkostnaderna är framtagna enligt säljarens nuvarande snittförbrukning och kan komma att överskridas eller underskridas beroende på hushållets förbrukning.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

383 SEK/månad

Kall och varmvatten

324 SEK/månad

Värme

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

807 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

80 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

68 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Emila Ardestani, Riksbyggen,

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta