Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Munkhagsgatan 66B, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
68 kvm
Avgift
3 465 SEK / mån
Rum
3 rum

Ljus och välplanerad trea i mycket välskött förening!

Varmt välkommen till denna fina och trevliga lägenhet om 68 kvadrat som ligger i ett eftertraktat område och ingår i en välmående och välskött förening. Bostaden präglas av en öppen känsla med ett genomgående naturligt ljus från stora fönster, ljusa ytskikt, genomgående fint golv och en mysig balkong mot innergården.

Ni kliver in i en rymlig och öppen hall med gott om plats för förvaring i garderober samt avhängning på hatthylla. Förutom det finns även förvaring i en rymlig klädkammare i lägenheten med fin inredning samt ett förråd i källaren. Från hallen som ligger centralt i lägenheten når ni hemmets alla rum. Det rymliga vardagsrummet ligger intill, fyllt med naturligt ljus från de stora fönstren som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Här finns gott om plats för din soffgrupp och annat möblemang samt att du har tillgång till balkongen som ligger mot innergården där det på sommaren blommar vackra rosa blommor på träden. Köket har vita skåpsluckor, vitt kaklat stänkskydd, gott om förvaring och bra med bänkyta, vilket gör det enkelt att laga mat och underhålla gästerna. Här finns utrustning som diskmaskin, spis, fläkt samt kyl/frys och du har även gott om utrymme för matbord och stolar. Badrummet ha vita väggar och ljust golv och är utrustat med wc, handfat i kommod samt dusch och tvättmaskin. De två rymliga sovrumen, det ena något större än det andra, erbjuder plats för större sängar, garderob och övrigt möblemang.

Bostaden ingår i föreningen Brf Trumspelaren som är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, ständigt fokus på förbättringsåtgärder och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller sina medlemmar bland annat flera tvättstugor, övernattningslägenhet, bastu med relaxavdelning och pentry, lekplats, parkeringsplats, garage, gästparkering, gym och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 3 465 kronor ingår värme, vatten, bredband, tv och källarförråd.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det mesta som centrala Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som söker kombinationen av en äldre lägenhet och en oslagbar boendemiljö! I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller genom promenad. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy