Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vasagatan 30, Kyrkbacken / Herrgärdet, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
208 kvm
Avgift
10 135 SEK / mån
Rum
5 rum

Ansvarig mäklare

Patrik Demir
Ansvarig mäklare Patrik Demir

Påkostad etagelägenhet från sekelskiftet i stabil förening!

Denna sekelskiftesfemma i etage erbjuder en boyta om hela 208 kvadratmeter och är i mycket fint skick. Bostaden är smart planerad och exklusiv, och erbjuder inbyggda högtalare, välbevarade originaldetaljer såsom pardörrar, fiskbensparkett, tre kakelugnar, vackra snickerier och serveringsgång. Här bor du i en påkostad etagelägenhet med spiraltrappa, generös takhöjd, hög materiell standard och härlig atmosfär.

Det första som möter dig i denna bostad är en inbjudande hall/ serveringsgång med gott om plats för jackor och skor. Det tidlösa och rejäla köket erbjuder bland annat påkostade material, generösa arbetsytor, bänkskiva i betong, mörka skåpluckor och koppardetaljer. Förutom de två, fina sovrummen finns vidare ett rymligt vardagsrum, ett allrum och ett matrum - alla med kakelugnar. Bostaden har ett badrum på vardera plan varav ett med bastu och tvättstuga. Det övre badrummet är påkostat, smakfullt och funktionellt med dubbla uppsättningar av vägghängda wc, dusch och handfat. Det har vidare vattenburen golvvärme. Det nedre är praktiskt och erbjuder dusch, kommod och toalett. Dessutom finns en gästtoalett i sällskapsdelen.

I denna lägenhet kan du njuta av två stora balkonger, en på varje plan. Den övre balkongen nås från det stora köket som erbjuder lättmöblerade ytor, den andra via sovrummet.

Stabil och lågt belånad förening med god ekonomi. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, bastu, en trevlig innergård, gym och hobbyrum.

Kyrkbacken/ Herrgärdet är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo mycket centralt och attraktivt. Gångavstånd till Västerås centralstation och centrums utbud.

Välkomna på visning och låt er förälskas, för nu har ni hittat hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy