Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
John Bergs plan 2, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
38 kvm
Avgift
1 630 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Ansvarig mäklare

Nina Larsson
Ansvarig mäklare Nina Larsson

Separat "sovrum" för 140-160 cm säng - Gästlägenhet & bastu - Brf med mycket låg belåning

VISNING 20/11 kl 14.15-14.45!
Underbart boende som presenterar en fantastiskt rymd med stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp. Här bor du med ett lugnt läge på John Bergs Plan på ytterst väldisponerade kvadratmeter. Vardagsrummet som har en vacker fiskbensparkett i original har delats av med skiljeväggar för en separat sovdel. Rummet ger plats för en generös sällskapsdel samt övrig möblering och i sovrummet möblerar du med 140-160 cm säng. Du finner mycket bra förvaring i såväl sovrum som hall och badrummet är helkaklat med grå klinkergolv. I det stora köket finns vita över- och underskåp samt utrymme att möblera med middagsbord framför fönstret.

Här flyttar du in i en ytterst välskött förening som äger marken och har en mycket låg belåning. I föreningen finns även bonusar som bastu och gästrum.

På John Bergs Plan 2 bor du ett stenkast från Fridhemsplan och cirka 2 minuter från närmaste tunnelbanenedgång. Uppe på höjden som är Kungsholmens högsta naturliga punkt (52 meter över havet) bor du med ett lugnt och centralt läge där det är enkelt att hitta parkeringsplatser precis utanför huset. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger och caféer samt Västermalmsgallerian, Åhléns, flertalet mataffärer, shopping och all tänkbar service. Vid Fridhemsplan finns också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. Om du gillar att motionera är det nära till såväl Kungsholms Strand som till Norr Mälarstrand. Här hittar du vackra promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt hela Kungsholmen. Hornsbergs Strands härliga strandpromenad ligger en kort promenad bort. Här kantas strandpromenaden av flertalet badbryggor och välbesökta restauranger.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy