Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stora gatan 71B, Centrum/Vasastaden, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
110 kvm
Avgift
5 958 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Spektakulär etagelägenhet med imponerande takhöjd i Vasastan!

- Etagevåning, möjlig 4 rok, centralt läge, generös takhöjd, balkong, gemensam bastu & relax -

Högst upp i huset på Stora gatan 71B finns denna charmiga etagelägenhet om 3.5 rum och kök (möjlig 4:a) som du garanterat inte hittar någon annanstans. Lägenheten präglas av en härlig rymd, fint ljusinsläpp och har mycket av den äldre charmen bevarad.
Lägenheten består av hall, vardagsrum, kök, 2 sovrum, 2 badrum samt en etagevåning. Etagevåningen erbjuder en fantastisk sällskapsyta att använda med en fin utsikt ner över vardagsrummet och ett badrum med dusch, toalett samt handfat. Här är det bara fantasin som sätter gränser, bygg ut ovanvåningen eller sätt upp en vägg/glasvägg för att göra det till ytterligare sovrum/kontor. I vardagsrummet möts vi bland annat av fint ljusinsläpp, ca 5 meters takhöjd till taknock, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Köket från Kvänum är socialt med en trevlig köksö, bra förvaringsmöjligheter och släta luckor. Sovrummet är stort, charmigt och ljust med utmärkta förvaringsmöjligheter. Det mindre sovrummet kan även användas som gästrum, kontor eller barnrum. Det stora badrummet är modernt och helkaklat med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork.

När solen tittar fram kan du öppna dörren till den lummiga och underbara balkongen med utsikt över Västerås takåsar. Balkongen erbjuder solläge, trätrall, lättmöblerade ytor och plats för soffgrupp.
Lägenheten är belägen i ordningsam och stabil förening med god ekonomi som tillhandahåller relaxavdelning, bastu, tvättstuga, en trevlig innergård och grillplats. Vasastaden är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo mycket centralt och attraktivt. Med promenadavstånd når du både livsmedelsaffärer, centralstation, kommunikationer, rogivande promenadstråk längs Mälaren och Västerås citys utbud.

Här har du en lägenhet som bara måste upplevas på plats.
Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy