Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Stormansvägen 1F, Väsjön, Sollentuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
20 kvm, biarea 11 kvm
Avgift
1 995 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nybyggt studiohus med stor uteplats i lugnt villaområde!

Välkommen till denna nyproducerade minivillan i attraktiva Väsjön. Ett arkitektritat hus med träpanel, stora fönsterpartier och smakfulla materialval. Entréplan med en välplanerad planlösning där du finner det moderna köket, funktionella badrummet med tvättmaskin samt det ljusa vardagsrummet med högt i tak och utgång till den stora trädäckade altanen. Från vardagsrummet finner du trappan som tar dig upp till ett mysigt sovloft. Detta charmiga boende har ett väldigt bra läge med egen parkeringsplats i direkt anslutning till huset.

Väsjön är ett expansivt område som på bara några år växt fram till en helt ny stadsdel i Sollentuna Kommun. Området har utvecklats med eftertanke där man lagt stor vikt att bibehålla närheten till naturen. Ett unikt område med närhet till Väsjöbacken för skidåkning, skridskoåkning på den frusna sjön och många fina spår i områdets olika naturreservat. I anslutning finns också områdena Törnskogen samt det mycket populära Edsviken med sitt vackra sjöläge och båtliv. Med buss tar man sig snabbt till Mörby C eller Sollentuna C. Med bilen tar man sig ut på E4an på endast 5 min och har en bilfärd till Sollentuna centrum på endast 15 min. Inom några år kommer Väsjöskolan stå färdig, en stor skola som byggs i två etapper.

Varmt välkommen till Stormansvägen 1F!

Allmän information

Pris

1 595 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea

20 kvm

Biarea (BIA)

11 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Stormansvägen 1F

Ort

Sollentuna

Kommun

Sollentuna

Lägenhetsnummer BRF

2.1

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Eldvapnet

Organisationsnummer

769633-9196

Allmän information

BRF Eldvapnet består av 12 bostadsrätter varav 8 är parhus om 143 m² och 4 är fristående Attefallshus (31 m²). Det ingår en parkeringsplats per bostadsrätt. 8 parkeringsplatser hyrs ut till de medlemmar som har behov av mer än en plats.

Brf bildades

2017

TV/internet

Fiber indraget via SEOM.
Bostadsrättshavaren ansvarar själv för abonnemang för Telefon/bredband/Tv.

Byggnadskommentar

Grund: Betongplatta på mark
Stomme: Trä
Antal våningar: Ett våningsplan samt sovloft
Yttervägg: Träpanel
Bjälklag: Trä
Yttertak: Takpapp
Uppvärmningssystem: El-radiatorer
Ventilation: Självdrag
Fönstertyp: 3-glas fönster

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

1 995 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår vatten och sopor.

Andel av månadsavgift

3,78 %

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

483 192 SEK

Kommentar

Ungefärlig driftkostnad för el/värme & varmvatten.

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

1 150 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 150 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

En parkeringsplats ingår.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl