Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östra Finnbodavägen 13B, Saltsjöqvarn, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
33 kvm, biarea 92 kvm
Avgift
7 592 SEK / mån
Rum
3 rum

Helt unik bostad med 4,6 meter i takhöjd

Välkommen hem till denna fantastiska lägenhet som ligger i en unik industrifastighet i Saltsjöqvarn. Lägenheterna är arkitektritad av Arrhov Frick. Här bor du med en fot i innerstan och en i skärgården. Man har renoverat och bevarat det gamla Gomanhuset och minst sagt skapat en unik historisk boendemiljö som är svår att hitta någon annanstans. Hela bostaden karaktäriseras av den enorma takhöjden, det unika arkitektspråket och den magiska uteplatsen om ca 20 kvm. Lägenhetens 125 kvm golvyta (33+92 kvm) fördelas på två rum, stora sociala ytor, smakfullt badrum och egen tvättstuga.

Enligt föreningen är lägenheten en 1,5:a

Det som kännetecknar denna stilfulla lägenhet är takhöjden om ca 4,6 meter samt den öppna planlösning som via dubbelskjutdörrar leder ut till den magiska uteplatsen och skapar en "inne-utekänsla". Den äldre charmen som finns i huset har bevarats och kombinerats med modern och hög standard. Här bjuds du på detaljer som högt i tak, vackert plankgolv och sober färgsättning. Generös förvaring med walk-in-closet och flera garderober i den inre hallen. Köket är specialbyggt med en köksö i terazzo och maskinpark från Siemens.

Bostadens ena sovrum ligger på etageplan och nås via en vit spiraltrappa i metall. Det andra sovrummet har en enorm walk-in-closet med platsbyggd förvaring och ger en hotellkänsla till rummet.

Uteplatsen bygger på vackra naturfärger med träfasad i Ceder och infälld belysning. Träfasad i Cederträ åldras vackert med tiden och kräver ingen underhållning, Uteplatsen är uppmätt till 20 kvm (exkl spiraltrappan). Här får man grilla med såväl el- som gasolgrill.

Badrummet är generöst med golvvärme och smakfulla materialval. Via skjutdörren når man tvättstugan.

Välkommen till Saltsjöqvarns vackraste tegelhus.

I Saltsjöqvarn bor du lugnt och naturnära med klassiska byggnader blandat med nya. Samtidigt har du bokstavligen innerstan runt hörnet. Längs kajen finner du ett promenadstråk med utsikt mot Stockholms inlopp och Djurgården. Här finner du också Boule & Berså samt populära Elite Hotel med frukostbuffé och spa i Sturebadets regi. Inom gång- och cykelavstånd når du enkelt såväl Hammarby Sjöstad som östra Södermalm. Till Sickla köpkvarter med stort utbud av butiker, ateljéer, restauranger och nöjen, tar det 3 minuter med Saltsjöbanan från Henriksdals station. Med utmärkta kommunikationer tar du dig till Slussen och stadens puls på bara ett par minuter. Buss 53 och 93 passerar bara några meter från huset och Henriksdal Station är 150 meter bort, där går Saltsjöbanan och flertalet bussförbindelser med mycket täta avgångar. SL-båten som lägger till på kajen några få minuters promenad från porten, tar dig smidigt till bland annat Djurgården och Nybrokajen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy