Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hägerstensvägen 99A, Aspudden, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
73.5 kvm
Avgift
5 239 SEK / mån
Rum
3 rum

Social och ljus 3:a, högst upp i huset med hiss samt barnvänlig innergård och garage i föreningen!

Varmt välkommen till en mycket social och välplanerad 3:a med ett av Aspuddens mest populära läge! Här bor man i en nyare fastighet med hiss i huset, rymligt vindsförråd och barnvänlig innergård medan bostaden har ett högt och insynsskyddat läge. Den härliga balkongen ligger med ett perfekt solläge och med ett lugnt läge mot föreningens lummiga innergård. Här har man ett perfekt läge som erbjuder många timmars sol och det blir en fantastisk förlängning av bostaden under sommarhalvåret. Förutom detta präglas lägenheten av stora fönsterpartier som i kombination med den öppna planlösningen ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp samt en känsla av extra rymd. Bostaden erbjuder bl.a. ett härligt samspel mellan vardagsrum och kök, två rymliga sovrum, gott om förvaring i stor klädkammare, rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och badkar, samt en ljus och välkomnande hall.

Här bor man omgiven av grönska och gräsytor medan man på en kort promenad når allt man behöver. Njut av lata dagar på föreningens härliga gård som blir en oas sommartid. Gården är inhägnad och blir en perfekt plats för och grillning och annat socialt umgänge. Här trivs barn i alla åldrar under alla årstider med bland annat sandlåda, rutschkana, klätterställning och en liten lekstuga. Stabil förening med god ekonomi och garage i huset samt tillgång till ett generöst vindsförråd.

Här får du en perfekt kombination av lugnet och myllrande storstadsliv. Inom några minuter når du Aspuddens hjärta med ett brett utbud av trevliga restauranger, caféer, matbutiker och t-banor. Förutom detta kan man promenera till mysiga Vinterviken som erbjuder badplatser och härliga motionsspår. Man har också Örnsbergs klippor i närheten för den som vill ta ett svalkande dopp i solnedgången.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy