Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mjölnarvägen 20A, Kvarnholmen, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
111 kvm
Avgift
3 893 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Fantastisk vindsvåning med slående utsikt!

Välkommen hem till denna fantastiska vindsvåning i populära Qvarnen Tre Kronor som ligger med första parkett på kajen i expansiva Kvarnholmen. Här bor du mitt i en myllrande ny stadsdel med en fot i innerstan och en i skärgården, här har man renoverat och bevarat de gamla industrierna och minst sagt skapat en unik historisk boendemiljö som är svår att hitta någon annanstans.

Det som kännetecknar denna stilfulla lägenhet är den optimala disponeringen med en stor härlig sällskapsdel mot vattnet med otrolig utsikt över Stockholms inlopp och Djurgården. Ni bjuds också den otroliga känsla bara en vindsvåning kan ge, eller vad sägs om en högsta takhöjd på 3,7 m. Bostaden levererar också balkong i direkt söderläge med många soltimmar och vy mot den lugna och arkitektritade innergården. Den äldre charmen som finns i huset har bevarats och kombinerats med modern och hög standard. Här bjuds en bostad med högt i tak, naturoljat plankgolv och djup inredningsbar fönsternisch. Påkostat och smakfullt kök från Vedum med bänkskivor i exklusiv Carraramarmor och maskinpark i rostfritt från Siemens. Lägenheten har genomgående smakfulla detaljer som påkostade snickerier och fönsterbänkar i natursten.

Bostadens två rymliga sovrum ligger vända mot den lugna innergården och här finns gott om förvaringsutrymme i form av stora garderobpartier och klädkammare. Det ena sovrummet har rundade väggar och fransk balkong vilket skapar en underbar tornkänsla. Det andra rummet har utgång till balkong i direkt söderläge, här går det utmärkt att grilla med såväl el- som gasolgrill. Lägenheten har även ett tredje rum med fönsterparti mot kök och vardagsrum. Möjligheterna för denna är många och rummet är stort nog att fungera som såväl arbetsrum som sovrum.

De båda badrummen är rymliga och fullt utrustade med med smakfulla materialval. I det större badrummet finns även en fullutrustad tvättdel med arbetsbänk och överskåp.

Qvarnen Tre Kronor uppfördes 1898 och har varsamt renoverats av Riksbyggen. Idag erbjuder huset ett boende utöver det vanliga. I föreningen finns bland annat eget gym med bastu, stor festlokal med strålande utsikt över Stockholms inlopp, övernattningslägenhet samt garage under huset med garanterad plats. Det finns gott om laddplatser för elbil. Fastigheten är tillgänglighetsanpassad med dörrautomatik, trapphiss och ramper mm.

På Kvarnholmen finns flera smultronställen som restaurangerna Don Felice och Molinari, Don bar med uteservering i kvällssol, Delselius bageri och glassfabriken SNÖ. Kommunikationer in till Slussen och Nacka är mycket bra och tät busstrafik till Slussen och SL-båtar till Nybroplan och Lidingö/Ropsten/Skärgården. En hållplats bort med båten ligger Blockhusudden på Djurgården vilket är perfekt resa för söndagspromenaderna. Möjlighet till båtplats finns då området har många båtklubbar.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy