Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Fjärdingsgatan 15, Centrala Hisingen Kvillebäcken, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
48.6 kvm
Avgift
3 573 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Krister Nohra
Ansvarig mäklare Krister Nohra

Fantastisk 2,5 rummare med stor uteplats!

Fantastisk 2,5 rummare med stor uteplats. Öppen planlösning, optimal för socialt umgänge! Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum i kombination med stora fönster skapar en önskvärd miljö med hög trivselfaktor. Från vardagsrummet når du ut till bostadens fina uteplats. Bjud in kompisgänget till en grillkväll eller till föreningens stora takterrass på våning 8 med en underbar utsikt över centrala Hisingen. Denna lägenheten utnyttjar verkligen varje kvadratmeter.

I populära och växande Kvillebäcken har ni närheten till allt! På ett stenkasts avstånd finner ni såväl gym, matbutik, bibliotek samt omtyckta restauranger och cafeér. Närheten till spårvagn samt buss gör att du på 6 korta minuter befinner dig i citykärnans hjärta. Goda kommunikationer leder dig enkelt runtom Göteborg.

Rumsbeskrivning

HALL | Välkomnande hall med plats för förvaring om så önskas Här finner ni en fin parkett på golvet som fortsätter in och är genomgående för hela lägenheten. Från hallen når man bostadens samtliga rum. Väggarna är vita.

BADRUM | I anknytning till hallen så ligger det fräscha, helkaklade badrummet med vita kakelplattor och mörka klinker. Här erbjuds praktiska lösningar för att göra vardagen bekvämare. En tvättavdelning bestående av tvätt/torkmaskin och vikbord. Övrig utrustning i form av wc, handfat med kommod, förvaringsskåp, takdusch samt vädringsfönster

SOVRUM | Här ryms enkelt en dubbelsäng om så önskas. Förvaring ges i form av garderober längst ena kortsida. Ljusa väggar samt en fin grå fond vägg finns här.

KÖK & VARDAGSRUM | Kök och vardagsrum i öppen planlösning med fint ljus via fönsterpartier och balkongdörr som ger en luftig känsla i hela rummet. En social planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter optimalt. Perfekt plats för trevliga middagar med vänner och familj! Lätt att möblera med med soffa, matplats och övrigt möblemang. Köket är stiligt inrett med vita luckor, vita kakelplattor samt marmorinspirerad bänkskiva i laminat. Maskin utrustning i form av kyl/frys, induktionshäll, kolfilterfläkt, diskmaskin, ugn samt inbyggd micro.

Ljust vardagsrum med praktiska lösningar så som förstärkt vägg för upphängd TV, avskiljare till köket (vilket gör det lättare att möblera med matbord), stora fönster med mera. Ni rymmer gott och väl en soffgrupp, tv-bänk samt matbord.

UTEPLATS | Utrymme för cafébord och stolar: skapa en plats för att avnjuta en kopp kaffe eller ett glas vin.

ÖVRIGT | Till bostaden hör ett förråd. Hiss i fastigheten

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Brf Cinnober 2020_2021 Stadgar Brf Cinnober Årsredovisning Brf Cinnober 2019_2020 Energideklaration.pdf

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

48.6 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Fjärdingsgatan 15

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

1004

Våningsplan

1 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB BRF Cinnober i Göteborg

Organisationsnummer

716444-6606

Allmän information

Föreningens adress är Gustaf Dalénsgatan 18, Solventils gatan 17A-17D, Fjärdingsgatan 15, 17 samt Rundbäcksgatan 16 och 20.
Inre reparations fond finns ej.

Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Moderna Försäkringar.
Bostadsrättsinnehavaren bör teckna hemförsäkring.

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har avtal med Telia avseende Telia Bredband 500/500, TV-paket lagom och bredbandstelefoni Mini.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme. Vattenburna radiatorer samt konvektorer vid fönster.
Ventilation: FTX-system

Byggnadskommentar

Fastigheten fick certifiering silver enligt Sweden green building council 2017

Utförda renoveringar

2020 - under hösten har man genomfört 2-årsbesiktningar i föreningen.
2021 - OVK utfördes
2021-2025 - finns i nuläget ett aktivt bygglov för inglasning av balkonger

Kommande renoveringar

Då fastigheten är ny ligger inga planerade renoveringar nära i tid.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 89

Den stora takterrassen, som är en vacker rogivande oas på åttonde våningen där du kan sola, äta middag eller bara vara. Här uppe har du en fantastisk utsikt åt alla håll.
Perfekt för att se solen gå ner. 136 kvm av terrassen är inglasad, en vinterträdgård som förlänger sommaren rejält och även ett föreningsrum som man kan boka.

Det finns en gemensamhetslokalen och tvättstuga, vilket gör den till en naturlig mötesplats för dig och dina grannar.
60 kvm av takterrassen är öppen mot himlen och där kommer det förutom solstolar och relaxmöbler även finnas plats för grillning.

Det finns även övernattningslägenhet och cykelrum. Till samtliga lägenheter hör även ett förråd.

Antal lägenheter

89

Byggnader

Byggår

2016-2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 573 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme

Beskrivning månadsavgift

Föreningen kräver individuellt medlemskap i HSB
Individuell mätning och debitering av el, varm- och kall vatten.


Årsavgift bostad - 3 354,00 kr
Informationsöverföringsbelopp - 219,00 kr

Avgiftsförändringar

Avgifterna höjdes med 4% i juli 2020.
Avgifterna höjdes med 4% i juli 2021.

Som en del i styrelsens arbete med att tillse att föreningen har en långsiktigt stabil ekonomi med en balanserad belåningsnivå har de beslutat att höja avgifterna med 4%.
Det extra tillskottet kommer främst gå till amortering av lånen på fastigheten

Andelstal insats

0,80991 %

Andel av månadsavgift

0,94340 %

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 131 242 SEK

Överlåtelseavgift

1312,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

250 SEK/månad

Summa driftkostnad

500 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Till fastigheten hör 48 st garageplatser. Kostnad 1250 kr/ månad. Det finns även 4 MC platser. Separat kö där man skall ta kontakt med HSB.

Det finns även möjlighet att hyra rättigheten av P-plats i Kvilletorget. För priser samt tillgång till lediga platser vänligen se www.parkeringgoteborg.se.
Gå in på http://www.parkeringstjanst.se, ring 031 - 51 88 10 eller skicka ett mail till: hyra@parkeringstjanst.se för mer information.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

86 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

106 kWh/m²

Energiklass

D

Beskrivning

Övrigt

Informationen ovan är tagen från säljare, styrelse, årsredovisning samt stadgar. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl