Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
475 000 SEK / Utgångspris
Adress
Baggargatan 34A, Öster, Söderhamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
4 250 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lägenhet med mysig balkong!

Här erbjuds en hemtrevlig och perfekt planerad lägenhet där ljuset adderar en härlig och lättsam känsla till bostaden. Är du på jakt efter en bostad i gott skick som det bara är att flytta in i kan det här vara lägenheten för dig.

Det första man möts av i denna bostad är en funktionell och inbjudande hall. Det ljusa och fräscha köket bjuder på generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor.

Bostaden har även en balkong där den mysiga känslan är påtaglig. Här erbjuds sol hela dagen och plats för matbord och stolar.

Föreningen har relaxavdelning i källaren.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall

Den funktionella och inbjudande hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och laminatgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall ? goda avhängningsmöjligheter.

Kök

Det ljusa och fräscha köket har ljusa väggar och laminatgolv. Utrustningen består av spis, fläkt, diskmaskin, kombinerad kyl/frys och ugn. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett härligt rum med laminatgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor.

Sovrum 1

Från köket når du lägenhetens master bedroom ? ett harmoniskt och fint rum med laminatgolv och tapetserade väggar. Rummet har plats för garderob och plats för dubbelsäng.

Balkong 1

I vardagsrummet finner du en mysig balkong med sol hela dagen och plats för matbord och stolar. Här har du fin utsikt mot gatan och skogen.

Badrum

Rymligt badrum med dusch, wc samt tvättställ. Tvättmaskin ingår ej,(köpare kan tänka sig sälja den)
Våtrumsmatta- samt tapet.

Dokument (pdf)

Årsredovisning BRF Hälsingen ED Baggargatan 34A Stadgar Brf Hälsingen

Länkar

Film

Allmän information

Pris

475 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Baggargatan 34A

Ort

Söderhamn

Kommun

Söderhamn

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

2 st källarförråd.

Lägenhetsnummer BRF

18

Våningsplan

2 av 2

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Hälsingen

Organisationsnummer

786000-0384

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber.

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 250 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Parkeringsplats

Andelstal

4,16667

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

300 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

118 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

104 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Erik Albertsson A-N profil AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta