Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Centralvägen 11, Solna Centrum, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
92 kvm
Avgift
4 405 SEK / mån
Rum
4 rum

Välplanerad 4:a i perfekt läge precis intill Solna Centrum!

Välkomna till denna välplanerade familjebostad med låg avgift och soldränkt balkong som vetter mot föreningens grönskande barnvänliga innegård. Med ett eftertraktat läge finns ett extremt yteffektivt boende av hög kvalité. Stilrena materialval och behagliga toner är genomgående i hela bostaden.

Här finner ni en ljus och luftig bostad i gott skick med allt som bidrar till ett enklare och behagligare vardagsliv, stambytt badrum, bredbandsuppkoppling, närhet till all tänkbar service, fantastiska kommunikationer, affärer, nöjen, skolor och barnomsorg, samt ekonomiskt stabil förening. Generösa fönsterpartier fyller lägenheten med ett naturligt och härligt ljusflöde utan insyn, ljusa rum i behagliga toner och genomgående parkettgolv, modernt kök med matplats för cirka 4 personer. Generösa sovrum utspridda runt gemensamma utrymmen.
Din familj får ett fantastiskt rofyllt boende, bra läge med utmärkta kommunikationer, stenkast till Solna Centrum och närhet till city, i ett lugnt läge.

FÖRENING
Brf Diamanten i Solna är en stabil förening som äger marken och består av 126 bostadsrättslägenheter, 12 hyresrättslägenheter vilket innebär dolda tillgångar och 11 lokaler med hyresrätt som inbringar goda intäkter till föreningen. Föreningen har gjort stora renoveringar som säkerhetsdörrar, fönsterbyten, uppgraderat hissarna till EU-standard, renoverat undercentraler, nya elpumpar, stambyten, iordningsställt en övernattningslägenhet och renoverat tvättstugorna. De gemensamma utrymmena är föreningslokal, gym i källaren, barnvagnsrum och cykelrum.

Se mer om föreningen på www.allabrf.se/brf-diamanten-i-solna/summering och diamanten.bostadsratterna.se/.

GARAGE/PARKERING
Föreningen hyr ut 10 garageplatser och 22 parkeringsplatser med elstolpar. Solna boendeparkering gäller i området.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till ett busstorg, tunnelbana (10 minuter till T-centralen), tvärbana och gångavstånd till pendeltåg. Cykel till city tar 15 minuter med cykelbana hela vägen. För den bilburna är det enkelt att ta sig ut på E4 eller in till city.

OMRÅDET
Solna är en av Sveriges mest expansiva kommuner med länets lägsta skatt, med många arbetsplatser och fantastisk kommunikation.Centralvägen 11 löper längs en liten park vilket ger ett trevligt lugn som kontrast till pulsen på andra sidan gatan. Ni bor granne med Solna Centrum där det finns affärer, restauranger, caféer, bagerier, gym, systembolag, bibliotek, apotek, och vårdcentral. Polisstation och Karolinska Universitetssjukhuset inom gångavstånd.SF:s biograf finns i Råsundas nyaste kvarter, Gamla Filmstaden. Arenastaden med den nya Nationalarenan Friends Arena ligger inom promenadavstånd. Där har vi även Skandinaviens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia och Nationalarenan. Inom gångavstånd finns den populära Engelska skolan och Sveriges enda Spanska skola. Vid Brunnsviken finns flera motionsslingor, tennisbanor och mysiga caféer. Vid Ulvsundasjön finns pool och friluftsbad, 4-H gård, ridskola och tennisbanor. Pampas Marina samt Karlbergs slott finner ni längs med vägen mot innerstan. Utegym, motionsslingor och preparerade skidspår hittar ni i Ursviks motionsområde och runt Råstasjön med plogad skridskobana och Lötsjön med utegym och Gröna Stugan, ett populärt café. Hagaparken, Skytteholmsparken och Ulriksdals Golfklubb finns i närområdet.

INFO
Lägenheten är registrerad som 3 rum och kök i föreningen, men disponeras i dagsläget som 4 rum och kök.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy