Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Kornellvägen 12, Bettorp, Örebro
Typ
Bostadsrätt
KVM
93 kvm
Avgift
6 026 SEK / mån
Rum
4 rum

Topprenoverad fyrarummare på Kornellvägen

Varmt välkomna till Södra Bettorp och attraktiva Kornellvägen 12!
I denna fina bostadsrätt om fyra ROK på välplanerade 93 kvadratmeter finns det plats för hela familjen.

Vi välkomnas in genom den rymliga hallen med direkt anslutning till det topprenoverade köket. Med Silestone bänkskivor, mässingsblandare och lekfull belysning. Väl sammanslutet med köket finner vi bostadens hjärta, de stora sociala ytorna där inget begränsar umgänget mellan den som tillagar maten och den som sitter och julpysslar vid matplatsen. Samtidigt kan barnen lagom avskilt titta på sitt favoritprogram framför tvn. Rymden här är i symfoni med det massiva ljusinsläppet från två värdestreck. Här finner vi ingen begränsning mellan ute och inne tack vare den inglasade balkongen som blir ytterligare en magisk förlängning av vardagsrummet.
Balkongen är belägen i skönt västerläge som ger en trevlig kvällssol och fin vy mot den lugna innergården. Bostaden har 3 sovrum. Däribland master bedroom med förvaring i form av garderob och två ytterligare ljusa sovrum som likväl kan omvandlas till hemmakontor. Det smakfulla och moderna badrummet inger en känsla av lyx med spotlights, skön golvvärme, ny takdusch och helt nytt tvättställ

Omgivningen kring bostaden erbjuder trevliga motionsslingor som Lillåspåret i naturreservatet Kränglan, den nyöppnade restaurangen HAO i Padelhallen "Casa de Padel" och Crossfitsmedjan. Det här är ett drömhem för småbarnsföräldrar som inom 1 km radie har beläget både förskolan Regnbågen och Lillån Södra Skolan från årskurs 1-6. På Kornellvägen 12 bor du på ett trevligt avstånd från city med busshållplatsen som granne och naturen utanför dörren.

Kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information på, 073 - 913 32 65.

Välkommen hem.

Rumsbeskrivning

Hall: Klinker- och parkettgolv med garderob

Kök: Klikergolv i grantikeramik (Bricmate). Nyrenoverat 2022 med Ikeas mest exklusiva vitvaror, kyl/frys original. Borstad mässingsblandare från TapWell. Ugn med pyrolys- och ångfunktion. Diskmaskin med belysning.

Badrum: Helkaklat, ny kommod och högskåp, nytt tvättställ och duschblandare med takdusch. Tvättmaskin, torktumlare samt förvaringsskåp.

Vardagsrum: Parkettgolv, målade/vitmålade väggar

Master bedroom: Parkettgolv, målade väggar, två garderober

Sovrum 1: Parkettgolv, vitmålade väggar, två garderober

Sovrum 2: Parkettgolv, vitmålade väggar, garderob

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Årsredovisning Stadgar

Länkar

Allmän information

Pris

2 295 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

93 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kornellvägen 12

Ort

Örebro

Kommun

Örebro

Lägenhetsnummer BRF

1424

Våningsplan

2 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Briljanterna

Organisationsnummer

769627-3403

Allmän information

TV OCH BREDBAND
Grundutbud av bredband och tv ingår i månadsavgiften.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 64

Antal lägenheter

64

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

6 026 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, kabel-TV (basutbud), en p-plats samt bostadsrättstillägg.

Beskrivning månadsavgift

Månadsavgiften avser kallhyra, uppvärmning av respektive lägenhet bekostas av lägenhetsinnehavaren. Individuell mätning tillämpas.

Avgiftsförändringar

Enligt ordförande i föreningen kommer avgiftshöjning att ske.

Andelstal

1,72610%

Andel av månadsavgift

1,73%

Andel av BRF nettoskuldsättning

1 029 370 SEK

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsättning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning samt hushållsel

1 000 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 000 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

En parkeringsplats ingår i månadsavgiften.

Energideklaration

Specifik energianvändning

46 kWh/m²

Energiklass

B

Besiktningsman

Rickard svedin, Örebro EnergiFokus AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta