Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Batterigatan 13, Södra Ekkällan, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
110 kvm
Avgift
5 536 SEK / mån
Rum
5 rum

Tilltalande femma näst högst upp med utsökt läge!

Nu ges chans att förvärva en attraktiv femma näst högst upp i huset på Batterigatan 13 i Södra Ekkällan!

Denna fantastiska lägenhet ligger med ett högt, fritt läge på våning 4 av 5 och är disponerad på 110 kvadrat. Bostaden inrymmer fyra sovrum i varierande storlekar, ett socialt utformat vardagsrum med öppen planlösning mot kök, ett helkaklat badrum med tvättutrustning och en helkaklad gästtoalett. Ni välkomnas av en rymlig entréhall som ger ett gott första intryck. Smarta förvaringslösningar i såväl hall som i master bedroom. Planlösningen på denna bostad är flexibel att kunna ändra så att lägenheten kan omvandlas till en fyra eller trea.

Det fina med just denna lägenhet är att den har fönster i tre väderstreck och en balkong med trivsamt läge ut över den fridfulla innergården. Balkongen erbjuder ett utmärkt solläge i sydväst.

Hela lägenheten genomsyras av en fin interiör med målade väggytor, enhetliga ekparkettgolv och härliga ljusinsläpp. Lägenheten är mycket välskött och den lugna, omgivande atmosfären från närområdet bidrar till att det är lätt att koppla av och låta hemkänslan infinna sig.

Brf Ekkällan 3 är en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och en engagerad styrelse. Varje lägenhet har ett källarförråd. Föreningen disponerar över både garage- och parkeringsplatser som de boende kan hyra. Dessutom finns möjlighet att kunna nyttja en övernattningslägenhet. Bostadsrättsföreningen har nyligen gjort investeringar och installerat solceller på taken samt installerat laddboxar i garaget. Månadsavgiften uppgår till 5 536 kr och då ingår värme, vatten, tv, bredband och el!

Området är lugnt och trivsamt med flertalet skolor och förskolor i närheten, den närmsta ligger faktiskt tvärs över gatan. På bekvämt gångavstånd finns närmsta matbutik, samt träningsanläggningar och restauranger. För den som gillar att vistas i naturen är det bara att slänga på sig löparskorna och ge sig ut i Tinnerö Eklandskap som är en nära granne. Även Tinnerbäcken med sina fina promenadstråk är ett bra ställe att finna rekreation på.

Varmt välkommen att besöka visningen av denna härliga bostad!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy