Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Estlandsgatan 5 E, Heleneholm / Mobilia, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
28.9 kvm
Avgift
1 624 SEK / mån
Rum
1 rum

Charmig och välplanerad enrummare

PRIVATVISNING BOKAS VIA ANSVARIG MÄKLARE.

Hjärtligt välkomna till denna fräscha och mysiga bostad om 1 rum och kök på högsta våningen! Här bor man i omtyckta Brf Skeppsbyggaren till låg avgift i en trivsam miljö nära till city.

Denna hemtrevliga etta är perfekt för studenten, förstagångsköparen eller som övernattningslägenhet. Bostaden erbjuder nyrenoverade ytskikt, sobra färgval, modern interiör och stora fönsterpartier som bjuder in ljus från två väderstreck.

Bostaden består av en inbjudande hall, nyrenoverat kök och badrum och ett lättmöblerat allrum. I hallen finner man goda avhängningsmöjligheter med platsbyggda garderober och hatthylla. Intill hallen finns helkaklad toalett med dusch, smakfullt inrett i stilrena kulörer. Köket är nyligen renoverat där modernt och nytt möter välbevarade originaldetaljer i form av gedigna högskåp från byggåret. Den naturnära färgen ger en fräsch och modern känsla i köket. Vidare in finns bostadens hjärta som består av sovrum och vardagsrum i gemensam yta, det såkallade allrummet. Här märks det direkt att någon med känsla för stil har valt färger och ytskikt. Den öppna planlösningen mellan sovrum och vardagsrum skapar naturligt en social yta där du kan möblera fritt och enkelt skärma av för att få en separat sovrumsdel.

På Estlandsgatan bor du bekvämt och centralt, där man på en kort promenad når Mobilias köpcenter och dess serviceutbud. Här har du nära till allt vardagen kräver - goda kommunikationer, Triangelns tågstation, restauranger, köpcentrum och butiker. Är du bilburen når du de stora vägarna på nolltid, vilket snabbt tar dig var du vill.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy