Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Alströmergatan 32 N, 3tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
28 kvm
Avgift
1 642 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Ansvarig mäklare

Nina Larsson
Ansvarig mäklare Nina Larsson

Högst upp i huset med underbart ljusinsläpp- Fantastisk förvaring -Mysig sovalkov med fönster

Underbart och ytterst väldisponerat boende beläget högst upp i huset med stort fönsterparti för fantastiskt ljusinsläpp. Du bor med ett insynsskyddat och lugnt läge med vy ner mot grönska och Karlbergskanalens vatten. Vardagsrummet ger dig ljusa lättmöblerade ytor och du finner mycket bra förvaring i en fristående garderobsvägg samt i en rymlig inbyggd garderob. I den mysiga sovalkoven som rymmer 140 cm säng får du en avskild plats att sova på och under sängen finner du grym extraförvaring. Köket har vit skåpinredning och i det fina helkaklade badrummet finner du lyxen av en tvättmaskin. Lägenheten ska absolut ses på plats och upplevs större än sina 28 kvadratmeter. Genomgående finner du generös takhöjd, vitmålade furutiljor i original samt vackra bevarade fönsterbänkar i sten. I trapphuset finns det balkonger som medlemmarna kan nyttja så om du tar dig en halv trappa ner från lägenheten kan du njuta av morgonkaffet solen. En halv trappa upp från lägenheten når du ditt rymliga vindsförråd.

Brf Färjan är en stor och välskött förening med bland annat föreningslokal, två gästlägenheter samt ett stort soprum för källsortering (en gång i månaden kommer även en container för grovsopor). Innergården som är välkänd ger dig en blomstrande trädgård med gräsmatta, blommor, körsbärsträd, vacker fontän och platsbyggd grillplats. I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV (basutbud) och bredband. Föreningen har även en enhetsmätning av el som betalas separat efter förbrukning och då till en lägre kostnad.

På Alströmergatan 32 kombinerar du ett lugnt läge med närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer barer och gym. Västermalmsgallerian, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger endast en kort promenad bort. Där finns också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje. En av Fridhemsplans tunnelbaneuppgångar ligger direkt runt hörnet från fastigheten. Om du gillar att motionera är det lika nära till Kungsholms Strand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen. Här når du även snabbt Hornsbergs fantastiska strandpromenad som kantas av flertalet restauranger och badbryggor. Ett närlivs ligger precis invid föreningens stora entré.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy