Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Regnstigen 14, Rudviken, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
43 kvm
Avgift
1 984 SEK / mån
Rum
2 rum

Kvadratsmart pärla med låg avgift, balkong och ekonomiskt stabil förening som äger marken!

** SÄNKT PRIS - FÖRST TILL KVARN **

Äntligen! Områdets mest eftertraktade 3:a omgjord från en 2:a i ett av Solnas mest populära områden saluförs nu genom en exklusivt renoverad lägenhet på 43 kvadratmeter. Med en månadsavgift på 1984kr i en väldigt lågt belånad förening erbjuds här ett billigt och tryggt boende. Lägenheten präglas av genomgående golv och socklar i stilren marmorstil, platsbyggt och genomtänkt nyrenoverat kök med all maskinell utrustning som behövs med intilliggande sovrum/kontorsdel, härligt sovrum och ett vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp tack vare de fina fönsterpartierna i två väderstreck. Fräscht badrum med vattenfallsdusch och bra förvaring. Balkongen rymmer valfritt möblemang och här ges utsikt över grönska och natur i ett insynsskyddat läge. Lägenheten renoverades 2020 och badrummet renoverades 2021.

BRF Solregnet äger marken sedan 2001 och omfattas av två fastigheter som tillsammans består av 157 lägenheter varav 14 är upplåtna med hyresrätt och är en så kallad dold tillgång för föreningen. Här finns även flera umgängesytor för exempelvis mysiga grillkvällar eller fikastunder och tillhörande fina grönytor, träd och lekplatser för de små. Dessutom har föreningen 6 lokaler som tillsammans bidrar till föreningens fina ekonomi. Föreningen följer en utarbetad underhållsplan, klassas som en A+förening enligt Hemnet och har en sällsynt låg belåningsgrad om 1 311kr per kvadratmeter. Till lägenheten hör ett stort förråd på entréplan om ca 6kvm.

Läget i Rudviken är verkligen något för den som har höga krav på sin omgivning. En promenad från bostaden finns lugna grönområden i anrika Hagaparken såväl som storstadspulsen i Vasastan. För den som gillar shopping finns Solna Centrum och Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Runt om Rudviken erbjuds ett brett urval av kollektivtrafik i form av både tunnel-/tvärbana samt pendeltåg. Närmsta busshållplats tar dig till Karolinska sjukhuset/Stockholm åt ena hållet samt Sundbyberg eller Danderyd åt det andra. I skrivande stund byggs tunnelbanans gula linje och tillhörande ny station i direkt närhet till denna lägenhet. Detta innebär att inom fem minuters promenadavstånd når Ni både gula och blåa tunnelbanelinjen vilket kommer att ha en stor påverkan på det framtida värdet för området. Att bo i Rudviken ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy