Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Garvargatan 3 A, 5 tr, Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
35 kvm, biarea 9 kvm
Avgift
1 585 SEK / mån
Rum
2 rum

2:a - Exklusiv nyproducerad vindsvåning - Stor och solig takaltan i sydväst - Nedre Kungholmen

Välkomna till denna helt nyproducerade och unika vindsvåning på attraktiva Garvargatan. Hela vindsvåningen, som är helt nybyggd, präglas av hög standard med en genomtänkt och smakfull design.

Den här vindsvåningen har allt man kan tänka sig. Stor solig takterrass i sydväst med bästa solläget - sol från lunch till kväll. På terrassen finns plats för både utemöbler och planteringar. Öppen och social planlösning, stort glasparti med dubbla skjutdörrar ut mot terrassen gör att lägenheten badar i ljus, stilfullt och påkostat kök, med plats för dubbelsäng, snyggt och stilrent badrum. All el i lägenheten är kopplad till Plejd så att allt går att styra via en app .

Det här är en vindsvåning som måste ses och upplevas!

Vindsvåningen som har en totalyta på 44 kvm (35 boyta + 9 biyta) och ligger på en av Kungsholmens mest attraktiva adresser med Norr Mälarstrand som granne. Vackert promenadstråk intill fastigheten med flertalet populära restauranger som exempelvis Trattorian, Orangeriet samt Mälarpaviljongen. Hantverkargatan och Kungsholmstorg med all tänkbar service ligger strax utanför porten. Här finns torghandlare, matvarubutik, apotek och systembolag. Andra favoriter är surdegsbageriet Fabrique, anrika Mäster Anders och Wijnjas delikatesshandel.

Vacker stambytt fastighet från 1910 som är i mycket gott skick. Den har de senaste åren genomgått stora renoveringar med bland annat nytt tak, ny el, renoverade trapphus, säkerhetsdörrar är installerade mm. För mer information om föreningen och fastigheten - klicka på "visa info".

Bara drygt 100 meter från porten finns även mycket bra kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blå linje (Rådhuset). På några få minuters promenad når du Stadshuset och går du vidare är du snart nere vid T-Centralen och City. Det finns även gott om parkeringsplatser längs Norr Mälarstrand.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy