Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Drottningholmsvägen 52, 4tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
58 kvm
Avgift
2 374 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Nina Larsson
Ansvarig mäklare Nina Larsson

Hörnläge & stor balkong i väst - Öppen social planlösning - Garage med lediga platser

Underbar hörnlägenhet med stora fönsterpartier mot grönska och stor inglasad balkong i väst. Här bor du med ett insynsskyddat läge och i ett boende i bästa skick. Du finner en öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök samt får ett fantastisk ljusinsläpp från de stora fönstren som har vackra fönsterbänkar i sten. Framför det stilrena köket från HTH möblerar du med matbord för 6-8 middagsgäster och i vardagsrummet finns utrymme för en generös sällskapsdel. I det mysiga sovrummet som ger plats för såväl dubbelsäng och arbetsplats finner du fantastisk förvaring i en garderobsvägg som döljer sig bakom diskreta skjutdörrar. Ifrån sovrummet når du även lägenhetens härliga balkong som blir ett extrarum under sommarhalvåret samt bjuder på sol från cirka 14.00 till solnedgång. I hallen finns mycket bra förvaring och badrummet är utrustat med såväl tvättmaskin och torktumlare för en bekvämare vardag. Genomgående är lägenheten målad i vitt med golv i fin ekparkett.

På Drottninggatan 52 flyttar du in i en ytterst välskött förening som äger marken och har en stabil ekonomi. Föreningen har stora intäkter från lokaler och garage samt amorterar årligen på sina lån. I föreningen finns bonusar som exempelvis gästlägenhet, samlingslokal, fina innergårdar samt soprum för källsortering och grovsopor. Föreningen förvaltar även ett stort garage (som du når via hissen) där flertalet platser har laddstolpar och där det idag finns lediga platser. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Här bor du med ett perfekt läge med cirka 2 minuters promenad från såväl Fridhemsplans puls samt grönskande Rålambshovsparken samt strandpromenaden invid Riddarfjärden och Norr Mälarstrand. Uppe vid Fridhemsplan finns all tänkbar service och fantastiskt bra kommunikationer med flertalet linjebussar, flygbussen till Bromma och Arlanda samt tunnelbanans blå och gröna linje. Åhléns, apotek, bagerier och shopping. Vill du ta en fika eller äta en god middag finns flertalet restauranger och caféer i din direkta närhet. I motsatt riktning ligger grönskande Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet samt vackra härliga Norr Mälarstrand med promenadstråken som tar dig längs med vattnet och runt Kungsholmen med cirka 1 mils promenad eller löpning. Längs med strandpromenaden ligger många favoriter som Boulebar, Mälarpaviljongen, Trattorian och Orangeriet.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy