Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Periskopvägen 17 lgh 1002, Dalénum, Lidingö
Typ
Bostadsrätt
KVM
82 kvm
Avgift
4 822 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Gavellägenhet i sydväst med sjöutsikt!

Välkommen till denna mycket yteffektiva fyrarummare om 82 kvm. Ljusinsläpp från två väderstreck som tack vare gavelläget gör den otroligt ljus. Genomgående fint skick med vitmålade väggar samt ekparkett på golvet. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till den härliga uteplatsen om hela 21 kvm i sydväst-läge. Önskar man större sällskapsytor med utsikt mot Stockholms inlopp så kan man enkelt ta bort ett det ena sovrummet. Ett stort badrum med badkar, tvättmaskin & tumlare samt en separat gäst-WC. Tre bra och rogivande sovrum. Ett härligt hem som det bara är att flytta rakt in i!

Dalénum är ett av Lidingös mest attraktiva område att bo i med dess trivsamma atmosfär och nybyggda bostäder. Här finns en härlig strandpromenad med bryggor, båthamn samt vackra promenadstråk längs vattnet. Gångavstånd till gym, Willys, pizzeria 450 Gradi, restaurang Quai samt en glasskiosk. Kommunikationerna är utmärkta med Lidingöbanan, buss samt båtförbindelser alldeles i närheten. En underbar oas på södra Lidingö.

Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren för mer information!

Rumsbeskrivning

Vardagsrum

Vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för såväl stor soffgrupp med tillhörande möbler samt matplats. Utgång till den rejäla uteplatsen. Stora fönster med djupa fönsterbrädor av vacker sten.

Kök

Köket har vita släta luckor med gott om förvaring i många köksskåp. Mörk bänkskiva och vitt kakel som stänkskydd. Utrustningen består av varmluftsugn, induktionshäll, fläkt, hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd micro samt dubbel diskho.

Sovrum

I det största sovrummet finns det plats för dubbelsäng samt gott om förvaring i en hel garderobsvägg. Ekparkett på golvet samt vitmålade väggar.

Sovrum

Sovrum med plats för säng, sängbord samt garderob. Ekparkett på golvet samt vitmålade väggar.

Sovrum

Sovrum som vetter mot vattnet med en underbar utsikt. Plats för säng, sängbord samt garderob. Detta rum kan tas bort vid önskemål för att öppna upp de sociala ytorna ytterligare.

Hall

Hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. I hallen finns även en stor garderob/walk-in-closet/förråd med gott om förvaringsmöjligheter.

Badrum

Stort och helkaklat badrum med vitkaklade väggar samt grått klinker på golvet med behaglig golvvärme. Handfat på kommod med två lådor samt spegelskåp med belysning ovan. Badkar. Tvättmaskin och tumlare med en arbetsbänk ovan samt förvaring i vägghängda skåp med belysning under.

Gäst-WC

Separat gäst-WC. Gått klinkergolv samt vita väggar. Handfat med spegelskåp med belysning ovan.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2021 - Brf Kajtorget Dalénum.pdf Stadgar - registerade 2016-02-25 - Brf Kajtorget Dalénum Energideklaration Periskopvägen 17

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

82 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Periskopvägen 17 lgh 1002

Ort

Lidingö

Kommun

Lidingö

Lägenhetsnummer BRF

71002

Våningsplan

1/2 trappa

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Uteplats

Stor uteplats om hela 21kvm i härligt syd/väst-läge. Här finns utrymme för loungemöbler samt matbord och stolar. Avgränsad med en grön och fin Avenbok samt övriga planteringar. Vacker utsikt mot vattnet.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kajhusen

Organisationsnummer

769629-3831

Allmän information

Brf Kajhusen Dalénum består av totalt 103 bostadsrätter fördelade på fyra hus med adresserna:
Agavägen 76, 78 och 80,
Optikvägen 7 och 9, samt
Periskopvägen 17 och 19.
Husen färdigställdes 2017 av JM. Total boyta är 8.862 kvm samt lokalyta om 138 kvm. Föreningen äger marken.

LOKALER:
I bottenplan på de främre kajhusen har föreningen en lokal.

INTERNET / TV:
TV, telefon och dator TV, IP-telefoni och bredband 1 000 Mbit via Telia Triple Play är tillgängligt för samtliga genom gemensamt Telia gruppavtal och ingår i månadsavgiften.

AKTUELLT:
Föreningen har god ekonomi och amorterar mer än ekonomiska planen. Inga planerade avgiftsändringar.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Kajhusens gemensamma gård erbjuder platser för både rekreation och lek med lekplats på gården, bänkar och sandlåda. Närmast vattnet finns ett torg och längs med kajen kan gäster tillfälligt angöra sin båt.
Cykelrum i garageplanet och i komplementbyggnader på innergård.

Antal lägenheter

103

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 822 SEK/månad

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Under huset finns garage med 97 garageplatser. Garageplatser kostar 1.000 kr/mån. En så kallad familjeplats kostar 1.500 kr/mån dvs. 750 kr/plats. Dessa platser innebär att den yttre bilen "parkerar in" den inre dvs. lämpliga för en familj. MC-parkering kostar 500 kr/mån. En elbilsplats kostar 1.250 kr och det finns 16 platser för elbilar. Förbrukning debiteras separat.
På gatan är det 3-timmars parkering som gäller med P-skiva fram till 17:00. Därefter fritt över natten.

Typ

Garage

Fast kostnad

Ja

Kostnad

1 000 SEK/månad

Beskrivning

Service och kommunikationer

Båtlinjen Sjövägen trafikerar Nybroplan - Nacka - Dalénum - Frihamnen - Ropsten - Storholmen - Mor Annasbrygga m fl och åter Ropsten.
Området kring Dalénum nås med kommunala medel främst med Lidingötåget, men trafikeras även av busslinjen 238 och 291(nattbuss) och 923 (servicehusbuss).

Områdesbeskrivning

Området ligger vackert beläget i parkliknande miljö med promenadstråk utmed Värtans strand. Alldeles intill finns även Kappstas fina skogar. Området är mycket populärt och ligger centralt på Lidingö med utmärkta kommunikationer. Lidingöbanan och båttrafik finns som alternativ alldeles i närheten.
Det finns en väl utbyggd infrastruktur med goda förbindelser och ett rikt serviceutbud och affärer, gym, restauranger och caféer inom gångavstånd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy