Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Radiovägen 11 lgh 1102, Dalénum, Lidingö
Typ
Bostadsrätt
KVM
85 kvm
Avgift
4 706 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastiskt gavelläge med utsikt över Lilla Värtan!

Välkommen till denna perfekta mini 4:a med ett mycket tilltalande och attraktivt läge i Dalénum. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och det attraktiva gavelläget. Fin utsikt över vattnet samt den vackra grönskande omgivningen. Genomgående mycket fint skick där varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Rymligt kök i anslutning till vardagsrummet med utgång till den generösa balkongen i soligt söderläge. På den inglasade balkongen finns plats för bord, stolar och här njuter du av utsikten samt den vackra grönskan alldeles nedanför. Tre rofyllda sovrum varav det största vetter med utsikt mot vattnet och de andra två är något mindre då ett rum har delats av. Vid önskemål går det enkelt att återställa lägenheten till en trea. Stort helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och tumlare. Hall med bra förvaringslösning i rymlig garderob samt en separat walk-in-closet.
Hiss ner till garage i huset med garanterad plats samt möjlighet till laddstolpe (3-fas) för elbil.

I området finns det underbara promenadstråk längs med vattnet, bryggor med badmöjligheter, närhet till vackra grönområden, motionsspår och båthamnar. Ett mysigt glasscafé där du även kan ta pendlarbåten till bl.a. Frihamnen, Ropsten, Nacka Strand och Nybroplan. Gångavstånd till välsorterad mataffärer, apotek, café, gym, förskolor, skolor. I området finns även pizzeria 450 gradi, restaurang Quai samt i närheten även Lidingö Saluhall. Bra kommunikationer via Lidingöbanan och bussar.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Rumsbeskrivning

Vardagsrum

Stort och ljust vardagsrum i gavelläge med generösa fönsterpartier och en underbar utsikt mot den vacker grönska och vattnet. Helglasad dörr mot balkongen. Gott om plats för soffmöblemang och matsalsgrupp med plats för många gäster. Ekparkett och gråmålade väggar.

Kök

Ljust och rymligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet och matsalen. Bra arbetsytor på grå bänkskiva, dubbel diskho samt gott om förvaring i skåp med vita, släta luckor. Hel kyl och frys i rostfritt utförande, induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggnadsmicro samt integrerad diskmaskin.

Badrum

Rymligt och stilrent badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Dusch bakom vikbara glasväggar, wc samt handfatskommod. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan samt bra förvaring i vita, vägghängda skåp.

Hall

Rymlig och välkomnande hall med bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar samt plats för hallmöbel. I den inre hallen välkomnas man direkt av den ljuvliga havsutsikten. Här finns även en stor walk-in-closet med bra inredning med såväl lådor som klädstänger. Ekparkett och gråmålade väggar.

Sovrum

Det största sovrummet ligger med fin utsikt mot vattnet. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Garderobsvägg med gott om förvaringsmöjligheter. Mysig heltäckningsmatta i grått på golvet (ekparkett finns under) samt målade väggar.

Sovrum x 2

Ett stor sovrum som är delat till två. Ett fönster uppe vid taket ger ljusinsläpp till det ena sovrummet. En praktisk skjutdörr skiljer dem åt. Mysig heltäckningsmatta på golvet med parkettgolv under. Målade väggar i grått.

Balkong

Underbar balkong i soligt söderläge om ca 12 kvm som Diskret och stilfull inglasning, som går att dra åt sidan gör, att man kan använda den som ett "extrarum" och förlänga säsongen på våren och hösten. Härlig utsikt mot grönska och vattnet.

Dokument (pdf)

Brf Ekparken Dalenum stadgar 20180416 A?rsredovisning 2021 Brf Ekparken Dalenum

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

85 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Radiovägen 11 lgh 1102

Ort

Lidingö

Kommun

Lidingö

Beskrivning av förråd m.m.

Källarförråd

Våningsplan

1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Ekparken Dalénum

Organisationsnummer

769624-3976

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Ekparken Dalénum är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2013. Föreningen består av fastigheten Geodimetern 2 och har 4 huskroppar om sammanlagt 77 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Föreningens ekonomi förvaltas av SBC.

KOMMUNIKATION:
Båtlinjen Sjövägen trafikerar Nybroplan - Nacka - Dalénum - Frihamnen - Ropsten - Storholmen - Mor Annas brygga m fl och åter Ropsten. Under brobygget är Storholmenruttens start i Ropsten förlagd till andra sidan bron.
Området kring Dalénum nås med kommunala medel främst med Lidingötåget, men trafikeras även av busslinjen 238 och 291(nattbuss) och 923 (servicehusbuss).

HISTORIK:
AGA, eller Dalénum som det också kallas, är ett industriområde på södra Lidingö mellan bostadsområdena Larsberg och Skärsätra. Dalénum var tidigare AGA:s fabriks- och kontorslokaler, där uppfinnaren och industrimannen Gustav Dalén var verksam från 1912 fram till sin död 1937. JM och Lidingö Stad har byggt ett stort bostadsområde där delar av den gamla industribebyggelsen integrerats i det nya. Totalt handlar det om drygt 1000 nya bostäder. Första spadtaget togs 9 december 2010.

Brf bildades

2013

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 77

Antal lägenheter

77

Byggnader

Byggår

2012-2013

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 706 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kabel-TV, Internet
Bredband och Digital-TV via fiber levereras av Telia. Grundutbudet ingår i avgiften.

Beskrivning månadsavgift

Fastigheten värms med fjärrvärme som ingår i avgiften.
Varje lägenhet har en elmätare och varmvatten betalas enligt tariff samt individuellt.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen disponerar över 77 garageplatser som hyrs via separata hyresavtal, med tre månaders uppsägningstid. Styrelsen hanterar eventuella kölistor

Typ

Garage

Har strömuttag

Ja

Fast kostnad

Ja

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Området ligger vackert beläget i parkliknande miljö med promenadstråk utmed Värtans strand. Alldeles intill finns även Kappstas fina skogar. Området är mycket populärt och ligger centralt på Lidingö med utmärkta kommunikationer. Lidingöbanan och båttrafik finns som alternativ alldeles i närheten.
Det finns en väl utbyggd infrastruktur med goda förbindelser och ett rikt serviceutbud och affärer, gym, restauranger och caféer inom gångavstånd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy