Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Skytteholmsvägen 5A, Vån 8/8, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
93 kvm
Avgift
5 094 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik lägenhet högst upp i huset med en sagolik terrass med milsvid utsikt och solnedgång!

Stolt presenteras nu områdets absolut bästa 3:a som har allt och lite till! Högst upp i huset med fönster i tre väderstreck ligger denna bostad som är perfekt planerad med rymliga sovrum, luftigt vardagsrum, nyrenoverat och modernt kök samt lyxigt badrum med naturligt ljus från insynsfritt fönster och lyxen av separat dusch och badkar! Utöver allt detta erbjuder bostaden en nybyggd takterrass som bara måste upplevas på plats! Denna takterrass erbjuder dels sol från lunch till solnedgång och en fri utsikt som nästan inte går att beskriva i ord. Blicken färdas långt ut över Solna och Sundbyberg och här uppe finns ingen insyn. Bostaden håller genomgående absolut högsta standard och präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora, fina fönsterpartier och genomgående planlösning. Belägen i en ekonomisk stark förening och med närhet till allt, såväl kommunikationer som service och natur, har denna bostad alla rätt för ert nästa boende.

Lägenheten har ett av Solnas mest centrala lägen! Med direkt närhet till Solna Centrum som erbjuder en mångfald av butiker, restauranger och serviceinrättningar. Här finns självklart även post, apotek och systembolag. Från Solna Centrum går såväl bussar som tunnelbana och tvärbana. Till T-Centralen tar det mindre än 10 minuter! Det är även nära in till city och det finns fina promenad- och cykelvägar längs vattnet in till Kungsholmen, kort restid både till fots och med cykel. Det går också mycket lätt och smidigt att ta sig ut på Essingeleden via Pampaslänken. I närområdet finns flera gröna omgivningar som exempelvis Hannebergsparken, Skytteholmsparken, Pampasparken, Huvudstafältet och 4H (Augustendal). Nere vid vattnet finns kända Pampas Marina med förstklassig mat och mysig vy över stad och vatten. Till Pampas Marina är det ett kort promenadavstånd och i dess närhet finns också klippbad samt Huvudstabadet med en utomhusbassäng.

För mer information ombes kontakta ansvarig fastighetsmäklare Robert Sundström på 076-897 57 95

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3

Boarea (BOA)

93 kvm

Areauppgift enligt

Ek. Förvaltaren

Gatuadress

Skytteholmsvägen 5A, Vån 8/8

Ort

Solna

Kommun

Solna

Lägenhetsnummer BRF

01027

Våningsplan

8 av 8

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Ekstaven

Organisationsnummer

769608-9171

Allmän information

Brf Ekstaven består av 59 lägenheter, varav 3 lägenheter upplåtes med hyresrätt och 55 lägenheter upplåtes med bostadsrätt. Till fastigheten hör också 2 st lokaler.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Kabel-TV från Tele2, basutbud ingår i månadsavgiften. Varje bostadsrättshavare kan mot extra kostnad teckna ett tilläggsavtal med Tele2 för att få fler kanaler.
Föreningen har ett gruppavtal med Ownit på 100/100 Mbit/s bredband genom fiber. En obligatorisk avgift på 119 kr/månad faktureras utöver månadsavgiften. Varje bostadsrättsinnehavare kan teckna ett tilläggsavtal med Ownit för att mot en extra kostnad få snabbare internet. Kontakta Ownit för mer info www.ownit.se.

Utförda renoveringar

2021 Takbyte
2021 Byte av en tvättmaskin
2020 Byte av två tvättmaskiner och en torktumlare
2016 OVK-besiktning, justering av ventilation
2015 Fönsterrenovering, samtliga lägenheter
2014 Stambyte, renovering av samtliga badrum och WC
2013-14 Byte av två torktumlare
2013 Renovering av skärmtak
2013 Installation av fasad- och gårdsbelysning
2013 Lagning av balkonger
2013 Omfogning av fasad
2013 Spolning av brunnar för tak- och markavvattning
2011 Stamspolning
2011 Byte av hissar

Kommande renoveringar

Ombyggnation av innergård och parkering kommer framöver.

Övriga utrymmen i föreningen

Vi har cykelförråd inne och ute, styrelserum och ett hobbyrum.

Antal lägenheter

59

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 094 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ink. Värme, vatten och kabel-TV. Obligatorisk avgift om 119kr/mån tillkommer för bredband.

Avgiftsförändringar

Inga avgiftsförändringar beslutade i dagsläget (2022-10-06) enl kontakt med föreningen.

Diskussioner om avgiftssänkningar och avgiftshöjningar sker frekvent i bostadsrättsföreningar och det är köparens ansvar att själv undersöka detta

Andelstal

0,0223000

Andel av månadsavgift

2,20421%

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningens 18 parkeringsplatser uthyres via styrelsen efter ansökan.
Hyra av p-plats kostar 400 kronor/månad. 2 st i kö i dagsläget (2022-10-06).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy