Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kvarngränd 7, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
105 kvm
Avgift
5 477 SEK / mån
Rum
4 rum

4:a med industrikänsla och tillgång till takterrass

På Kvarnholmen, precis vid inloppet till Stockholm och med Djurgården rakt över vattnet, ligger denna moderna 4:a högst upp i huset, med allt en familj kan önska sig. Fastigheten byggdes 1931 och var ursprungligen en lagerbyggnad till Qvarnen. Under ombyggnationen har man bevarat industrikänslan med stora fönster, synliga betongbjälkar och högt i tak (över 3 meter). Lägenheten är mycket välplanerad och belägen på våning 9 av 9 vilket innebär ett högt ostört läge med vacker utsikt över området, Djurgården och havet.

Lägenheten är välplanerad med stora sociala ytor och öppen planlösning. Planlösningen skapar naturlig plats för en stor härlig matplats mellan vardagsrum och kök och de sociala ytorna förstärks av stora industrifönster med djupa fönsterbänkar i sten och fantastisk utsikt över havet och Djurgården. Lägenheten bjuder på ett trevligt kök med moderna materialval och rostfri maskinpark, köket är U-format och ligger vänt mot den trevliga matplatsen. De sociala ytornas rymd förstärks av takhöjden på över tre meter.

Lägenhetens tre sovrum ligger i fil där samtliga rum har gott om plats. I lägenheten finns även en rymlig klädkammare/extrarum inredd med gästsäng. Den välkomnade och djupa hallen med slitstarkt klinkergolv har en praktisk garderobsvägg för ytterligare förvaringsmöjligheter. I lägenheten finns också två stora moderna badrum båda renoverade 2019 med smakfull inredning. I det ena badrummet finns det en dusch och i det andra både dusch, badkar och tvättdel med arbetsbänk.

Lägenheten har genomgående mycket hög standard med enstavigt ekparkettgolv, målade väggar, synliga bjälkar, stora fönster och högt i tak.

Föreningen har en mycket stor gemensam takterrass belägen endast en trappa upp med inglasat uterum, flera sittgrupper och stort antal gasolgrillar att nyttja. Här har du en än mer hänförande utsikt över Stockholm, Djurgården och Stockholms inlopp. Tänk dig att bo i en stadsdel där det nya går hand i hand med det gamla. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10 minuters cykeltur från stan. Här bor du med ena foten i skärgården och andra foten i City. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma SL-båtar som enkelt tar dig in till Nybrokajen/Djurgården/Lidingö.

En familjepärla ni absolut inte får missa. Varmt välkommen på visning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy