Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mariebergsgatan 15, 1tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
53 kvm
Avgift
2 782 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Nina Larsson
Ansvarig mäklare Nina Larsson

Stora fönsterpartier för fantastiskt ljusinsläpp - Social planlösning - Inglasad balkong i söder

RING FÖR ATT BOKA VISNING!
Underbart boende som presenterar ljusa ytor med härlig rymd och har en stor inglasad balkong i soligt söderläge. Balkongen med grönskande trädkronor utanför ger dig ett extrarum under sommarmånaderna och bjuder på sol från tidig förmiddag till sen kväll. Här bor du med en social planering med stora fönsterpartier för fantastiskt ljusinsläpp och har en delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Du finner lättmöblerade ytor med plats för generös sällskapdel samt större matbord för 6-8 middagsgäster. Det rymliga köket gör det möjligt att umgås medan middagen förbereds och du finner bra förvaring i vita över- och underskåp. I det mysiga sovrummet möblerar du med dubbelsäng och sover med ett insynsskyddat läge. I sovrummet finner du även fantastisk förvaring som löper längs med ena väggen. Badrummet är rymligt och utrustat med såväl badkar samt tvättmaskin och torktumlare.

På Mariebergsgatan 15 flyttar du in i en ytterst välskött förening som äger marken. Föreningen har amorterat 2 miljoner årligen och har en stabil ekonomi med en belåningsgrad på ca 5500kr/kvm. Under 2022 installerade föreningen en solcellsanläggning på taket till fastigheten som förväntas producera cirka 65000 kWh per år och därmed bidra med lägre driftskostnader. Andra bonusar som finns i huset är exempelvis garage med kort garagekö (1500kr/månad), övernattningsrum samt stor innergård med grönska och flertalet sittplatser. I avgiften är värme, vatten, TV och bredband inkluderad.

Här bor du med ett perfekt läge med några minuters promenad från såväl Fridhemsplans puls samt grönskande Rålambshovsparken samt strandpromenaden invid Riddarfjärden och Norr Mälarstrand. Uppe vid Fridhemsplan finns all tänkbar service och fantastiskt bra kommunikationer med flertalet linjebussar, flygbussen till Bromma och Arlanda samt tunnelbanans blå och gröna linje. Åhléns, apotek, bagerier och shopping. Vill du ta en fika eller äta en god middag finns flertalet restauranger och caféer i din direkta närhet. I motsatt riktning ligger grönskande Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet samt vackra härliga Norr Mälarstrand med promenadstråken som tar dig längs med vattnet och runt Kungsholmen med cirka 1 mils promenad eller löpning. Längs med strandpromenaden ligger många favoriter som Boulebar, Mälarpaviljongen, Trattorian och Orangeriet.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy