Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Lövskogsvägen 5, Tyresö Skogsstad, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 863 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Områdets bäst belägna tvåa med stor & solig uteplats

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Välkommen till harmoniska Lövskogsvägen 5, nu erbjuds chansen att förvärva denna eftertraktade gavellägenhet med uteplats belägen på lugn och mysig återvändsgränd endast 20 min från Stockholms City. Bostaden som är i mycket fint skick innehar en optimal planlösning där öppna sociala ytor tillsammans med stilren design mixas för att skapa ett levande hem att älska från första sekund. Till det en fantastisk uteplats om ca 37 kvm med sol från förmiddag till sen kväll belägen emot skogsparti. På denna uteplats erbjuds du både gräsmatta och en stenlagd del!

- Uteplats om ca 37 kvm i bästa solläge sydväst.
- Ljusa och luftiga sociala ytor både inne och ute.
- Säkerhetsdörr & stort förråd återfinns vägg i vägg med bostaden.
- Lugnt och familjärt område med natursköna omgivningar.
- Nära till allt som kan önskas och pendlingsbussar som tar dig till Stockholm C på ca 20 min.

När vi kommer in i bostaden möts vi av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob med spegelglas, vilket skapar en extra rymd i hallen.

Vidare in i bostaden möts vi av det hemtrevliga vardagsrummet med stora fönsterpartier som erbjuder massiva ljusflöden tack vare gavelläget. Här finns möjlighet att möblera efter eget tycke och smak med soffgrupp och tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når du utgång till uteplatsen. Köket i öppen och social planlösning från vardagsrummet är från högkvalitativa Marbodal och innehar allt som önskas av kocken med goda arbetsytor, förvaringsmöjligheter samt full utrustning.

Mysigt sovrum med harmonisk utsikt över skogsparti, här finns plats för dubbelsäng såväl som mindre möblemang. I anslutning till sovrummet finns en rymlig klädkammare med hyllsystem för kläder och accessoarer.
Lyxigt helkaklat badrum i stilrena färger med golvvärme och tvättdel. Här finns kommod, badkar samt en kombitvättmaskin. Ovan tvättmaskin finns arbetsbänk samt överskåp.

På det stora hela en fantastisk trivsam lägenhet som erbjuder det bästa av allt!
Kan detta vara något för dig? Tveka inte på att höra av dig.

ATT BO I SKOGSSTADEN
Närområdet bjuder på allt som går att önska med skogspartier, bergsknallar samt lekplatser för de mindre, ett bekvämt boende för alla åldrar och skeden.
I direkt närhet ligger naturstråk samt på korta avstånd finns Willys, Lidl, ICA, COOP samt Centrum med all dess daglighandel, restauranger samt caféer. Även vårdcentral, Tyresöhälsan samt flertalet gym finns i närområdet.
Bussar avgår från hållplats Bergfoten belägen ett par min bort med direktavgångar mot Gullmarsplan samt Stockholm City.
Idrottsanläggningar samt golfbana finns det också. Mysiga Barnsjön nås på cykelavstånd.

Vill man uppleva mer av natursköna Tyresö så tipsar jag om vackra Tyresta Naturreservat, Alby friluftsområde samt Tyresö Slottspark beläget längre ut på Tyresö där skärgården även knackar på.
På det stora hela ett fantastiskt boende i natursköna Tyresö där stadens puls aldrig är långt borta.

VÄLKOMMEN HEM!

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig entré med den vackra ekparketten som är genomgående för hela bostaden. Ljusa väggar samt goda avhängningsmöjligheter genom stor skjutdörrsgarderob med spegelglas.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier i öppen planlösning emot köket inbjuder till utmärkta sociala möjligheter för familj och vänner. Persienner finns installerat. Utgång till den fantastiska uteplatsen.

UTEPLATS
Uteplats om ca 37 m² med ett utmärkt solläge och storlek som ger lägenheten en extra dimension under de varma månaderna på året. Här finns en del med gräsmatta och en stenlagd del med staket som omgärdar. Även rymlig del under tak som går att glasa in.

KÖK
Stilrent kök från Marbodal med vita snickerier där väl tilltagna arbetsytor och skåp för förvaring finns. Planeringen är utmärkt och anpassat för att se till att matlagningen blir en fröjd. Ovan bänk stänkskydd i vit plexi samt vitvaror i rostfritt från Electrolux. Utrustning: Integrerad diskmaskin, integrerad micro, fläkt, kyl och frys i halvhöjd samt varmluftsugn.

SOVRUM
Rymligt med plats för dubbelsäng och mindre möblemang. Utsikt över skogsparti.

KLÄDKAMMARE
Belägen bredvid sovrummet, med gott om förvaringsutrymme.

BADRUM
Lyxigt helkaklat badrum med spotlights i tak, badrum, golvvärme, kommod, spegelskåp, torkställning, kombinerad tvättmaskin/tumlare. Ovan maskinen finns bra arbetsbänk och förvaringsskåp. Klinker i grafitgrå på golv samt kakel i vitt på väggar.

ÖVRIGT
Förråd om ca 4 kvm finns att tillgå alldeles utanför ingången till bostaden.

VÄLKOMMEN HEM

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Skogsgläntan 2017 Årsredovisning 2021 Energideklaration Stadgar Brf Skogslunden E-deklaration Lövskog 3-9

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Lövskogsvägen 5

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Beskrivning av förråd m.m.

Beläget precis utanför entrédörr.

Lägenhetsnummer BRF

31001

Våningsplan

0

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Skogslunden

Organisationsnummer

769626-8841

Allmän information

Skogslunden består av 64 lägenheter fördelade på fyra hus. Naturen i omgivningen har bevarats, och husen byggs runt en bergknalle där det växer tall, ljung och blåbärsris. Kullen ligger i sikte från lokalgatan i området och runt omkring finns ytor för lek och spel samt fina gångvägar.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Internet: Fiberkabel med Triple Play-funktion: digital-TV paket, telefoni och internetanslutning.
Avtal tecknas med TeliaSonera och kostnaden är 220 kr i månaden.
En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme / Mekanisk

Byggnadskommentar

Flerfamiljshus

FÖNSTER
3-glasfönster

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns cykelförråd, barnvagnsförråd samt ett rymligt förråd om 4-5 kvm alldeles utanför entrén till lägenheten.

Antal lägenheter

64

Byggnader

Byggår

2014

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 863 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, kallvatten, förråd.
Enskild förbrukning av varmvatten mäts och faktureras individuellt till varje enskild bostadsrättsinnehavare.

Beskrivning månadsavgift

Ingår: Kallvatten, uppvärmning samt förråd.
Kostnad för varmvatten mäts och faktureras individuellt till varje enskild bostadsrättsinnehavare.

Överlåtelseavgift

1 656 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

710 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplats går att hyra för 300 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

65 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

77 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy