Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Kvarnholmsvägen 106, Kvarnholmen, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
92 kvm
Avgift
5 861 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Kvarnholmens södra sida där JM bygger Brf Sillkajens Platå i bästa solläge! Lägenheten går med enkla medel att göra om till en bra 4:a och erbjuder en öppen planlösning med gavelläge, två badrum med dusch och två rymliga sovrum. Var den första att flytta in i denna bostad under april 2023!

*Obs, bostaden säljs på ritning och kan inte visas då projektet ej är färdigställt*

Bostaden ligger i söderläge där du har vacker utsikt över Svindersviken och bron över till Kvarnholmen. Brf Sillkajens Platå består av fyra punkthus i souterräng där höjden varierar mellan 5-7 våningar. 97 bostadsrätter kommer byggas och mot Kvarnholmsvägen kommer även en lokal att finnas för kontorsuthyrning vilket ger en intäkt till föreningen. Parkering finns i garage under husen och för dig som cyklar finns det serviceplats där du även har möjlighet att spola av din cykel.

Här bor du i ett ljust, luftigt och modernt boende med exklusiva materialval, stora fönsterpartier och med ena foten i stadskärnan och den andra i Stockholms fantastiska skärgård.

Läs mer om projektet på JMs hemsida: https://www.jm.se/stockholm-lan/nacka-kommun/kvarnholmen/sillkajens-plata

Allmän information

Pris

6 495 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Max antal sovrum

3

Boarea (BOA)

92 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kvarnholmsvägen 106

Ort

Nacka

Kommun

Nacka

Lägenhetsnummer BRF

10802

Våningsplan

2 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Sillkajens Platå

Organisationsnummer

769635-8840

Allmän information

Brf Sillkajens Platå är ett nyproduktionsprojekt uppfört av JM. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och äger marken. Föreningen består av fyra punkthus som ligger i souterräng. Fasaderna kommer ha brunt tegel och vit puts. Föreningen har en lokal för uthyrning i gatuplan på Kvarnholmsvägen 114 som är planerad för kontor. Föreningen kommer ha ett gemensamt el abonnemang där medlemmarna endast betalar för sin förbrukning.

Enligt den ekonomiska planen kommer en årlig höjning ske med 2% från och med år 2.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tv, bredband och ip-telefoni via Telia Sonera AB, alla medlemmar får en digitalbox för TV. Föreningen tecknar ett gemensamt avtal som betalas på månadsavin.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme/ Frånluftsvärmepump med värmeåtervinning

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen kommer tillhandahålla cykelrum, barnvagnsrum, utrymme för källsortering samt serviceplats för cyklar med möjlighet att spola av cykeln. På bottenplan i hus 1 finns en stor gemensamhetslokal med kök, uteplats och övernattningsrum. Extra förrådsutrymmen finns tillgängligt för uthyrning.

Mellan husen finns gemensamma, grönskande innergårdar i söderläge vända mot svindersvik med både mötesplatser, lekplats och mer privata uteplatser. På innergårdarna finns planteringsytor, sittytor, gräsmattor samt en lekplats med sandlåda. Gården öppnar sig mot Svindersviken.

Antal lokaler

1

Antal lägenheter

97

Lån i BRF per kvm

14 819

Byggnader

Byggår

2023

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 861 SEK/månad. I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg för bredband och tv om 220 kr. Varmvatten debiteras efter förbrukning.

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg för tv och bredband om 220 kr/mån. Varmvatten debiteras efter förbrukning.

Andelstal

1,05710

Andel av månadsavgift

1,05710

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

550 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

varmvatten

157 SEK/månad

Summa driftkostnad

907 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har totalt 97 st parkeringsplatser (10 MC och 87 för personbil) i det intilliggande garaget. 9 st av platserna innehar laddstolpe för elbil.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen har vuxit fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Kvarnholmen planeras att bli en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokalen "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön passerar du flera grönområdet och lekplatser, på södra sidan finns den fantastiska lekplatsen Lilla Kvarnholmen som är en miniatyr av Kvarnholmen och intill finns utomhusscen och boulebanor. Längs vattnet finns också utegym och lummiga skogsgläntor. På södra sidan byggs nya delar av Kvarnholmen upp och här finns det planer på att bygga en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool.

Närcentrumet Spisbrödsfabriken ligger centralt på ön med stor COOP-butik, apotek, kemtvätt/skomakare, frisör, restauranger, gym och café/bageri Robin Delselius. Längs Kvarnholmsvägen finns ytterligare service som gym, sushibar, restaurang Molinari och restaurang Don Felice som sommartid även har utomhusbar med kvällssol och utsikt över vattnet. På kajen finns omåttligt populära glassbaren SNÖ.

Grundskolan Ebba Brahe (F-9 samt gymnasium) finns i området, skolan erbjuder också förskoleverksamhet och i området finns ytterligare en förskola (Alexanderskolan). Ytterligare förskolor, skolor och gymnasium finns i intill närområdet.

Läs mer om Kvarnholmens framtidsplaner på www.kvarnholmen.com

Längs vattnet tar du dig snabbt till intilliggande Finnboda Hamn där ICA butik, möbelaffär och Café Slipen ligger och här kan du gå vidare längs vattnet hela vägen till Södermalm. Centrala Nacka med Sickla köpkvarter,. Köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, Nacka Strand och Nyckelvikens naturreservat når man via nya Kvarnholmsbron som förbinder de två stadsdelarna.

Området har utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka. Täta bussturer trafikerar i området där bussen tar dig direkt till Slussen eller Nacka Forum. Du kan också enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan eller Frihamnen på ca 20 minuter med pendelbåtarna vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller). Båtarna går ofta under rusningstid och till sent in på kvällen. Morgonbåtarna bjuder på kaffe.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta